Smyklkc Whopper regenesis max kullanırken ilk 3 ayda ek folik asit kullandınız mı yoksa tek başına regenesis max mi kullandınız?
buketsb Smyklkc bende ekstra bir ilaç saha kullanmadım sadece onu kullanmamı önerdi doktorum 3 ay onu kullandım
Whopper Smyklkc tek başına regenesis kullandım içinde 400mcg folik asit var günlük almamız gereken miktar o kadar
tugbadurmaz34 Akduygu mesela bende 14 olacağım ama sadece decavit kullanıyorum acaba diğer burada yazanları vermeme sebebim yeterince kanımda olduğundan mı çünkü sürekli kan veriyorum değerlerin iyi diyor doktor sadece folik asitten decavite geçiş yaptım tek ilaç başka bir şey yok sizde eksik olduğu için mi bu kadar verdi
Akduygu tugbadurmaz34 hayır eksiklikle alakası yok. Çok şükür değerlerim normal. İlk gebeliktede kullanmıştım herkese veriyorlar genelde. Eksiklik varsa dahada fazla veriyorlar. Siz doktorunuza danışın
tugbadurmaz34 Akduygu ama yeterince varsa fazlası da zarar olur ? Birde devaitin içinde 12 den Fazla vitamin var belki ondan mı vermiyor
Boncukk123 busduuk1914 sorgulaman normal canım ben 14.haftadayım hiçbir şey vermediler bana kan değerim normalmiş güya gel de inanma 3 ayı bitirdik hala baş dönmesi mide bulantısı halsizlik kramplar buna rağmen bişey vermedi bizzat söylememe rağmen
tugbadurmaz34 busduuk1914 bende sadece decavit kullanıyorum içerisinde 12 den fazla vitamin var kan tahlillerimde iyi çıkıyor hep sürekli veririm zaten acaba diyorum hem iyi çıkıp yeterli olduğundan mı ekstra bir şey vermiyor yoksa decavitin içinde hepsi var diye mi 🤷🏻♀️ bende 14 bu arada
busduuk1914 tugbadurmaz34 valla hiç bir fikrim yok içeriği iyiyse ondan vermiyor olabilir ama on tane ilaç olacağına bir tane ilaçla çözülüyor rahatlık aslında
Boncukk123 busduuk1914 canım İnan ki bu kan tahliline baksın diye 1.5 ay bekledim bir önceki doktor asistanı tekrar kan idrar verme 1 ay sonra geldiğinde bakarız dedi bu sefer de baska asistan geldi doktorun yerine o da baktı geçti detaylı incelemedi bile vermicem hicbsey dedi çıkarttı odadan o kadar sacma geldi ki bana da. İlla ki ilac kullanayım demiyorum ama agrım var ona rağmen vermiyor idrar da bakteri 0-1 aralıgında olması gerekirken benim 20 hdf çıktı su iç sadece dedi değer aralıgına göre cok yüksek
tugbadurmaz34 busduuk1914 evet bende öyle düşünüyorum yani ayrı almaktansa hepsi içinde var zaten yeterli gelmezse ekstra alırsak bu seferde fazla gelecek bilemedim
mkrgln esraa1717 elenatal yerine decavit kullanıyordum zaten o yüzden geç olmadı doktor değiştirdim bununla devam etti
esraa1717 mkrgln doktor değiştirdiğiniz için anladım normalde elenatal 1le başladık 13 haftadan sonra 2ye geçirdi doktor anladım şimdi bende diyorum neden öyle geç ☺️
Bebiikommm gyno ferro sanol, decavit, Devit 3,sabah calsiyum akşam magnezyum kullanıyorum Elasim bende kullanıyorum ama hiç mide bulantım olmadı bünyeye göre farklılık gösteriyor demek ki
busduuk1914 Boncukk123 inanamıyorum ya gerçekten. Önüne geçilemez bit şey olursa sorumluluk alacaklar mı sanki. İlaç da değil vitamin sonuçta. Doktor değiştirmeyi düşündünüz mü
buketsb Esraalic bende 14.haftama kadar sadece regenesis kullandım memnun kaldım içerdiği vitaminlerden, kullandığım sürece hiçbir vitamin vs eksiğim olmadı ekstra ilaç kullanmadım
Beeyzanurr busduuk1914 12. Haftadan İtibaren kullanmis oldugum ocean mummy disinda doktorum d vitamini ve magnezyum yazdı.
Tgba2727 busduuk1914 Gyno ferro decavit magnezyum kalsiyum 26.haftadayiz. magnezyum la kalsiyumun 1 gu birini 1 gun birini kullanıyorum