mervemurat16 Melikeggg medicana fatma sezgin tavsiye üstüne gittim aşırı memnunum çok ilgili güler yüzlü ve konuşurken strese sokmak yerine rahatlatarak konuşuyor
ArvenMom Melikeggg ibrahim avcı pembe mavi de yaptım doğumu hem hastaneden hem doktorumdan çok memnun kaldım
Sumyson Medicabil songül yapıcıya gidiyorum benden önce 3 arkadaşım daha gitti hem sezaryeninden hem de normal doğumundan çok memnunlar. Ben de şuan 22 haftalık hamileyim. Hastasını tanıyan merak edilenlere güzel cevaplar veren bir doktor hem de samimi. Tavsiye ederim hastane ücretleri de normal fiyatlarda
Shahirash Çekirge doruk Sühendan Benderli etrafımdaki herkes ben dahil onda doğurduk, herşeyle ilgileniyor, hamilelik sonrasında da toparlanma kolay oluyor, kilo takibine falan çok önem gösteriyor
Yaprakdokumuseverr Shahirash benim arkadaşım ve halam da onda doğurdu biraz azarlayan bi yapısı varmış
Ozr42 Hayat hastanesi Merve Işığa gidiyorum çok memnunum . İnşallah doğumdada memnun kalırım erken doğum riskim var . Çok ilgili güler yüzlü . Haftada 1 görüşüyoruz.
Rana_1616 Nilüfer loft office Senem Alkan Akalın ilk bebeğimdede ona gitmiştim ikinci bebeğimi bekliyorum yine ona gidiyorum. Çok ilgili istediğin zaman arayabiliyorsun mutlaka cvp verir Normal doğum destekçisi Çok ilgili bi doktor
Esra1965 D-tomrs ay kusura bakmayın görmedim . İlk gebeliğimde aycan beye gittim düşük yapmıştım çok ilgilenmişti 1 ay reglden sonra şimdi yine hamileyim 🤭🙈 şuan 5 haftalığım hafta içi görüşmeye gidicem inşallah
Yaprakdokumuseverr Mkmk1903 Hayır suda doğum değildi. Hastane olarak jimeri tercih etti hem de ssvd oldu bu yüzden 30 bin ödedi.
selin9889 cemredemirboga bana laporaskopi işlemi uyguladı ellerine sağlık harika da bir iş çıkardı. 2,5 yıldan sonra Ziya hoca sayesinde bebek haberini aldık 🙏