Firstmomfirstchild İşyerinde merdivenden düstüm hafif düsmek icin dizlerimin üzerine düstüm ama korktum tabiki. Simdi dizlerimin üzerinde düstügüm icin pek bir sarsılma olmadi pek bir sey olacagini da düsünmüyorum da sadece dizlerimin bagı cözüldü derler ya sonra dizde ağrı olur o sekilde hissediyorum. Sancım felan yok dizimin üst kısmına kramp girmis sekilde acıyor. Ay cok kötü bir seymis. Hamileligi düsmeden atlatalan cok sanslii
ArelinAnnesi1 Firstmomfirstchild hamilelikten dolayı öyle hissetmişsinizdir korkmayın Allah’ın izniyle bişey olmaz. Bana hamileyken annemde düşmüş şimdi 2 çocuk annesi olma adayıyım 😊
Firstmomfirstchild ArelinAnnesi1 nazar degdi bugün mavileri giyince masmavi olmussun dediler 😅 en son yerleri süpürdüm iste
ArelinAnnesi1 Firstmomfirstchild ay insan güler mi ağlar mı bilmiyorum valla garip bir durum 😊 Rabbim beterinden sakınsın inşallah 🤲🏻
minipanda 6 şubat depreminde ,12 haftalık hamileyken 5 katlı binamız çöktü ve enkazda kaldım ,rahim her türlü bebegi koruyor ,Allah öyle bir yaratmışki bizleri korkmayın birsey olmamıştır