shatice Kızlar merhaba, bir ayda birden fazla yumurtlama olur mu, ikinci pikimi görüyorum bu ay içinde bu normal mi
Boncukk123 shatice normal oldugu söylendi bana da canım bir hafta arayla ikinci yumurtlama gorulebiliyormus bazılarında . Kuzenim yumurtlamayı değerlendirdi gebe kalmamısımdır diye bir hafta sonraki yumurtlamayı da değerlendirdi sımdı ikizlere hamile bir hafta arayla ☺️🌸
ElaEge shatice evet benimde ayda iki kez yumurtlamam gerçekleşiyor bilmediğim için ilk pikte korunuyordum sonrasını önemsemedim 4 aylık hamileyim istisnalar kaideyi bozuyormuş😂🤭
shatice Boncukk123 şöyle bir haber alsam birde sağlıklı olduklarını duysam daha ne isterim Allahtan 🙏 allah razı olsun canım sağolasın
shatice Pamuk sağol canım sende pcos var mı acaba bende pkos var ondan mı acaba diye düşündüm ama aynı yumurtlama gibi akıntım felanda arttı
ElaEge shatice olur olur içinizi rahat tutun bi ay boyunca her gün ovulasyon o bu takip ettim pik gördüm tamam hamileyim dedim kalamadım o ay sonra bebekten vazgeçtik kızım merhaba dedi bize dogum günümde her şeyin hayırlısı 🐣☺️