Syda78 Melodimm hiçbir belirtim yoktu nst girince çıktı bende anlamadım ara ara kasıklarım ağrıyordu ama sancı olacağı aklıma gelmedi hiç🫠 amin canım hepimiz inşAllah🤲🏻🌹
485 @Syda78 benimde 32.haftada ağrım oldu.Nst de sancım çıktı 5 dk bi gelmesi ve ağrılı olması beni rahatsız etmişti o gün beğim çok hareketliydi benim sancım 35 e kadar yükseliyordu ama normalmiş o haftalarda. Serum yedim çok iyi gelmişti.Yine doktorum 2 tane ciğer geliştirci vurdurdu. Yan etkisi olmadı iğnenin bana. Nst de ki sancı 80 ve 100 arası çıktığı taktirde doğum başlıyormuş. Ben şuan 37.haftadayım bol su için ağrı şişme hissettiğinizde sol tarafınıza uzanın geçiyor. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.
Syda78 485 benimde 40 ın üstünde çıktı sancılarım araştırdım biraz 20 dk içinde 3 kere % 40 üstü olması yüksek sancı demekmiş benim 4-5 kere 40 ın üstüydü Allah büyük rahatım şu an çok şükür aklıma getirmemeye çalışıyorum inşAllah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz evlatlarımıza🤲🏻♥️
Hnd_01 Hnd3535 iki gün hareket azlığı yaptı.bebekte başka yan etki olmadı ama ben ikinci gün çok hastalandım.halsizlik ,kusma,baş donmesi,titreme yanaklarımdan ve kollarımdan ateş cikiyordu
Spgrr Syda78 35 de doğdu bebegim küvöze bile girmedi çok şükür şimdi çok sağlıklı hiç dert edinmeyin ciğer gelistiricide yapılmış hiç bir sorunnolmaz allahin izniyle
OsmanEge_12 Syda78 28 .hafatadan İtibaren sancım hep 40 üzeri bezen 150 ye vuruyor du doktorlar ha doğdu ha doğucak erken olucak diye hep korkuttu beni çok şükür oğlum 38+2 de geldi bi sorun yaşamadık sadece sarılık uyuşmazlığımız olduğu için sarılık oldu ilk oğlum şimdi ikinciye hamileyim bu güzel ilerliyor şükür 32+2 haftalık
avakadominigi Syda78 30.haftada bunu yaşadım,ciğer geliştirici vs oldum sonrasında kasılma önlemek için serum verdiler.Mübarek ne serumsa şuan 39+1 im doğuramıyorum🤣
Syda78 avakadominigi yaa sonum böyle olabilir mi acaba 😬 banada yatış yapalım serum takalım gel kasılman çok olursa dedi aslında dün oldu ama yinede gitmedim zamanla geçti🫠
Seherakdogan-33 avakadominigi bana da dün 2 tane serum verdiler 30. Haftayim korkuyorum ama inslah bende o haftalara gelebilirim
SNurays avakadominigi sizin rahim mi kısaydı neden yattınız bende o haftayım beni yatırdı serum fitil ilaç ciğer geliştirici yaptı riskin var her an doğum olabilir dedi korkuyorum şimdi rahim 16 cm kısalmış sizin kaç cm di durdu okadar bebek
AleynaResul Syda78 korkma benim suyum çok fazla erken doğum riskim var bugün nst ye girdim sancım var ama hissetmiyorum 6 aralıkta gün verilcek doğum için Allahın izniyle bişi olmaz ☺️
Kaderss Kbrnrkl 1 ay çok uzun degilmi geçmiş olsun başka bir problem mi vardı acaba benimde erken doğum riskim varda
Kbrnrkl Kaderss solunumun da sıkıntı vardı. Hırıltı vardı nefes alıp verdikçe Şuan sağlıklı 4 yaşında
Seherakdogan-33 Kiwitoveannesi serumlardan sonra 7 hafta sonra mi doğdu bebeğiniz ben de 30 Dayım sancim çıktı dün serum verildi hap verildi ve progestastan kullanmaya basladm ama korkuyorum yinede
Kiwitoveannesi Seherakdogan-33 hastaneye yatisim yapıldı sorunlarla durdurdular acilmam yoktu bebek kanaldaydi sancim vardı
SNurays Seherakdogan-33 aynı haftadayız bende hastanedeyim fitil serum ilaç yapılıyor sürekli ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün 16 cm rahim kısalmış