Syda78 Dün doktora gittim sancılarım yüksek çıktı ilk başta nst odasında ki hemşire sancıların yüksek baya senin ki erken gelebilir dedi biraz telaşlandım doktor baktı oda aynı şeyi söyledi her an suyun gelme ihtimaline karşı bebeğin ciğerlerini geliştirmek amaçlı 4 adet iğne yazdı 2 sini dün vurdurdum 2 sini bugün vurduracağım bu tarz bir şey yaşayan oldumu aranızda ne kadar süre sonra gelir bebek hep normal doğum isteyen biriyim bu durumda işler umduğum gibi gitmeyebilir öncelikle duam sağlıkla kucağıma almak bebeğimi tabiki ama merak ettim böyle bir şey başına gelip normal doğum yapan oldu mu kendimi hiç bir şeye şartlandırmıyorum şu an Allahtan hayırlısı🤲🏻 sadece insan güzel şeyler duymak istiyor
Kbrnrkl Syda78 34 haftalık leke ile gittiğim de normal doğum yaptım geliştirici ıgne vurundum ama 24 saat geçmediği için faydası olmadı bebeğim kuvezde kaldı 1 ay
Kiwitoveannesi Syda78 doğumun ne zaman olacağı belli olmaz canım şimdi sancin çıkar 10 gün sonra dogurursun benimde 30 haftada erken doğum riskim vardı doktorum durdu serumlarla ciğer grlistiricide olmuştum doğar diye 7 hafta bekledik hep yattım ignelerinde etkisi oldu tabi
Hnd_01 Syda78 benimde 33.haftada çok fazla ağrım kasılmam olduğu için 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum.ama nst de sancım çıkmamıştı benimm.bebisim uyuyordu.doktor her ihtimale karşı vuralım dedi.cok aşağıda taşıyorum bebeğimi.suan 35.haftadayim.sizin sanciniz çıkmış.bol bol dinlenmeniz lazım.hic stres yapmayın.vaktiyle gelsin inşallah 🙏🏼erken de gelse iğne dolayısıyla ciğerleri kuvöze girmeyecek kadar gelişmiş olabiliyor.
BenSem Syda78 ciğer geliştirici iğne çok faydalı bebegım 33 haftalık doğdu ilk doğumunda maşallah hiç oksijen desteği almadan kendısı nefes alıp verdi. Kendını zorlama nasıl doğacağına bebek karar veriyor bence sen sağlığını düşün herşeyin hayırlısı canım
Kaderss Kbrnrkl 1 ay çok uzun degilmi geçmiş olsun başka bir problem mi vardı acaba benimde erken doğum riskim varda
Syda78 Kiwitoveannesi inşAllah bende en azından 5-6 hafta daha durabilirim sağlıkla gelsin öncelikle en büyük duam o🤲🏻 ciğer geliştirici vurduktan sonra dün çok az kanamam oldu 2 doz tek seferde vuruldu doktora yazdım onla alakası yok sancıların olduğu için dedi bugün de aynısını yaşamam inşAllah sizde de iğne sonrası kasıklarda ağrı olmuşmuydu
Seherakdogan-33 Kiwitoveannesi serumlardan sonra 7 hafta sonra mi doğdu bebeğiniz ben de 30 Dayım sancim çıktı dün serum verildi hap verildi ve progestastan kullanmaya basladm ama korkuyorum yinede
December Hnd_01 bebeğimi ben de çok aşağıda taşıyorum ve inanılmaz zorluyor ağrılarım çok oluyor ozellikle bacak aralarim kasiklarim ve belim. Erken doğum riskim var 35+3 oldum korkuyorum sezaryen gununden once gelecek diye. Sizde de boyle ağrılar oluyor mu aşağıda olması cok zorluyor.
Syda78 Hnd_01 amin çok teşekkür ederim inşallah sağlıcakla ve en doğru zamanda kucağımıza alırız bebeklerimizi 🤲🏻♥️ stres yapmamaya çalışıyorum ama insan istemsiz stres oluyor biraz🥲
beyza81-92 Hnd_01 ben de 34 haftadayım açılmam var 2 cm bebeğimde aşağıda iğne vs vurmadı da vermedi de, ayakta kalma dedi sadece
Hnd3535 Syda78 ciğer geliştiricinin yan etkisi oldu mu size mesela şeker yükseltiyor diyorlar tuzsuz beslen diyorlar bide bebekte hareket azlığı oluyormuş sizde yaptı mı @Kbrnrkl @Kiwitoveannesi @Hnd_01 @BenSem
Syda78 Hnd3535 doktorum hareket azlığı olur die uyardı zaten birazda kasıklarım da ağrı oldu dün vuruldum ben bugün tekrar vurulacağım 2 doz
Kiwitoveannesi Hnd3535 yok canım bende yapmadi ne kanama ne şeker yükselmesi bebeğim tam aksine çok hareketliydi hiç azalmadı bende tansiyon vardı zaten tuza yaga dikkat ediyordum
Hnd_01 Hnd3535 iki gün hareket azlığı yaptı.bebekte başka yan etki olmadı ama ben ikinci gün çok hastalandım.halsizlik ,kusma,baş donmesi,titreme yanaklarımdan ve kollarımdan ateş cikiyordu
Kediannesi1 Syda78 benim ciğer geliştiricim yetişmedi ilk dozdan 5 saat sonra geçen hafta ikizlerimi acil sezaryen doğum yaptım bu şu an sizle ve bebeğinizle alakalı normal geliyorsa normal gelir bir aksilik varsa sezaryen olur korkmayın yolun sonu çok güzel öyle düşünün erken de doğsalar savaşçı ve daha inatçı oluyorlar merak etmeyin
Syda78 December kasıklarımda ağrı vardı çok fazla dün sancı gibi arada gelip gitti bir süre 2 doz oldum tek seferde bugünde aynı şekilde 2 doz olacağım iğne sonrası kanama olmuş iç çamaşırımı değiştirdim hastaneden gelir gelmez kan vardı lavaboya gittim peçeteyle baktım biraz da peçeteye geldi devamı olmadı doktoruma sorduğumda sancıların olduğu için dedi
11-02- December benimde bebeğim aşağıda sürekli ve ağrılarım oluyor dünde oldu ben ay sancıları sandım hareketleri de günde bir ya da iki kez oluyor normal mi yani 29 haftalığım iki hafta sonra kontrolüm
Busraaa1014 December Merhaba 33+4 um. Bebeğim çok asaga inmiş açılma ve sancı çıkmadı. 4 doz ciğer geliştirici vurulacağım. Siz 12 mı 24 saat arayla mı vuruldunuz ? Ve şuan durumunuz nedir
Kiwitoveannesi Syda78 kasiklarimda ağrı olmuştu ama hiç kanamam olmadı canım kişiden kişiye değişebilir banada birinci gün 2 doz ikinci gün iki doz vuruldu
beyza_77 Syda78 33 haftada aynı şikayetlerle bende oldum iğneyi. Şuan 37 haftalık daha doğmadı. Doğmasi için uğraşıyorum simdi de. İnşallah sizinkide 37-38 haftayı görür. Stres yapmayın bol bol su içip dinlenin
Hnd3535 Kiwitoveannesi benmkide tuza dikkat et dedi bide boğaz enfeksiyonu yapabilir dedi okuduklarım üzere şeker yükselten olmuşta o yüzden merak ettim:)