20.11.23 de sabah 8 buçukta Kocaeli Şehir Hastanesine yatışım yapıldı ikinci sezeryanım ve planlı sezeryandı ilk sezeryanım ne kadar güzel geçse de ikinci sezeryanda çok korkuluydum 1 hafta önceden günüm verilmişti ve ben o bi hafta hep sinirli ve stresliydim çünkü dışarıdan duyduklarım ikinci doğum şöyle zor böyle zor vs. Her neyse kızlar sabah 8 buçukta hastahaneye gittim hazırlıklara başladılar önce acile gidiyorsun zaten hemen nstye bağladım o ara yanımda kimse yoktu ailemden Nst bitti ultrasondan baktılar daha sonra bekleme salonuna aldılar personel gelip kadın doğum katına çıkardı yatış işlemleri için danışmada bir kaç evrak imzaladım daha sonra odama geçtim bu arada ben tekli odadaydım benim arkamdan eşim annem ve görümcemde kata geldiler odaya girdik beni ameliyat için hazırlamaya başladılar damar yolum açıldı elbisem verildi varis çorapları verildi sondam odada takıldı canım çok yanacak diye korktum sondadan fakat damar yolu açılırken daha çok canım yandı diyebilirim. Ve o an geldi beni ameliyat için almaya geldiler eşim arabadan bir kaç eşya almaya gitmişti ben hemen stres oldum dedim eşim yok o gelsin öyle gidelim almaya gelen personel tamam sakin ol acele etmiyoruz sen sedyene gel yavaş yavaş hareket edelim vs beni sakinleştirmeye çalıştı biz odadan çıkarken eşimde geldi zaten asansör dolu diye onu başka bi asansöre yönlendirdiler ve eşim ameliyat kapısına kadar geldi orada vedalaştık ve beni içeri aldılar ameliyatta o sıra da başka biri vardı ve diğer ameliyat hane yeni boşalmıştı temizleniyordu ortalama 15 20 dakika diye hatırlıyorum bekledim o sırada hemşireler personeller hepsi çok ilgililerdi sürekli konuştular sakin olmam için telkinde bulundular içeri alınma vaktim geldi içeri alındım sedyeme geçtim anestezi teknikerim beni rahatlatmaya çalıştı konuştu anestezi doktorum geldi kucağıma yastık verdiler iğnem yapılacaktı korkuyordum tekniker bayandı geldi bana sarıldı elimden tuttu taa ki iğnem vurulana kadar yatırdı ellerim bağlandı doktorum geldi kesik atılmaya başlandı herşey çok güzeldi sohbet muhabbet ediyorduk oğlumun göbek adını sordular yok dedim tek erkek anestezi uzmanı olduğu için onun adını göbek ismi yaptık oğluma :) 10 dakika içinde oğlum geldi dünyaya çıkar çıkmaz gösterdiler daha sonra çocuk odasına alıp sikmeye başladılar o anlarına şahit oldum oda yanımızdaydı ve o tarafa bakıp sadece ona bakıyordum temizlendi yanıma getirdiler öptüm sevdim aldılar üstünü giydirmeye ben o sırada dikiliyordum hemen hemen ikimizde aynı zamanlarda hazırdık çıkmaya ameliyat odaya geçtim karnıma bastırılmasından çok korkuyordum sadece masaj yaptılar göbek deliğimin olduğu yere ve genital bölgeme ameliyattan iki saat sonra bi ağrı kesici 8 saat sonra yine bi antibiyotik ve ağrı kesici yapıyorlar ameliyattan 6 saat sonra kan almaya geliyorlar kan tahlililinin sonucuna göre yemeğe başlıyorsun ilk petibör çay su kahve ile başladım geç olmadan gazımı çıkardım yatmadan çorba içmeye başladım gaz çıkardıktan sonra çorba puding ve muhallebi yiyebiliyorsun ertesi günü büyük lavaboya çıkmak için ilaç aldım duphalac öneriyorlar bu arada onu içtim meyve suyu içtim büyük abdestimi yaptım katı gidaya başladım herşey güzel tek sorunum baş ağrısı bugün çıkışımız yapılacak inşallah 🙏