Arkadaşlar ben 39+0 da p.tesi günü kontrole geldim ankara bilkent şehir hastanesine. Başından beri muamele olduğum doktorda yer olmadığı için başka doktora gittim. Tansiyonum 12/8 çıktı doktor sınırda dedi bebek biraz fazla kilolu dedi 3750 gr dedi iki kolumdan da tekrar tansiyona baktı 13/8 çıktı ve beni perinatalojiye gönderirler orda detaylı bir ultrason ve ardından tekrar bir kaç kez tansiyonum öldü 14/8 ve 16/8 çıktı. Beni perinataloji bölümüne yatırdılar. Neyse tansiyonum iki saat içinde düzeldi. Ama açıklığım ve sancım olmamasına rağmen doğumu başlatmak istediler. Sürekli alttan mua neler başladı ve neticesinde üç dört saat sonra bebeğin kesesini patşattılar ama bebek doğmak istemiyordu. Sonra ızdırap dolu 18 saat başladı 18 saat sancı çektim çocuk kanala doğumdan hemen önce doktorların çabasıyla girdi. Defalarca kez acıdan kıvranmama ve bebeğin yukarda olduğunu söylememe rağmen sezeryanla almadılar. En sonunda çok acı bir şekilde bebek doğdu bebekte bende çok şifresi girmiştik bebeğim 12 saat susuz kalmıştı karnımda. Bebek doğar doğmaz ağladı kucahıma aldım öptüm ama karnını çok sıkıyor ellerini sıkıyor ve nefes almakta güçlük çekiyordu. Çocuk doktoru geldi hemen alıp küvezde koydular ve yoğun bakıma yatırdılar nefes alamıyormuş. Entğbe edebiliriz demişler eşime. Bir gün oldu hala göremedim. İyi değilim.