Berfgen sizi asla korkutmak istemem ama suni sancı almış biri olarak asla almayın derim. Duvarımda doğum hikayemi paylaştım bakmak isterseniz detaylı bir şekilde paylaştım ama yinede ufak bahsedeyim. Kendi sancımla hastaneye gittim yaklaşık 8 saat kendi sancımı çektim ve 5 cm açıklıkla yatışım yapıldı nst de kendi sancın yetersiz denilip suni sancı taktılar var dünyam alt üst oldu 1 buçuk saat içerisinde. Öğlen 1.30 da hastaneye yatışım yapıldı ve suni takıldı saat 15.30 da 9 cm açıklığa ulaştım suyum patladı ve bebeğimin kakasını yaptığını görüp 9 cm açıklıktan sezaryene alındım. Bebeğim 2 gün yoğun bakımda kaldı. Doğal insanın kendi sancısı müthiş bir şey 8 saat çektim ve hiç beni yormadı ama suni sancı 1 buçuk saatte beni mahvetti 3 dk ya bir 1 dk süren sancılar geldi ne nefes alabildim ne gücümü toplayabildim o kadar vücudum kasılı kaldı ki vücudum o kadar stres altında kaldı ki ne oturabildim ne yatabildim nede yürüyebildim çok çaresiz hissettim kendimi. Artık en son dayanamıyorum diyecekken 9 cm açıklığa ulaştığımı söylediler tamam artık bitiyor çok az kaldı derken suyum patladı ve bebeğin kakasını yaptığını gördüler bebeğimin nabzı 150lerden 80 lere ve sonrasında yapılan müdahalelere rağmen 70 lere düşmeye devam edince kendimi bir anda ameliyathane de buldum belden uyuşturma ile sezaryen olmuşum ama ameliyat esnasında beni uyutmuşlar çok acı çekiyordum çünkü iyi ki de uyutmuşlar o kadar yaşadıklarımın üstüne ayık bir şekilde sezaryeni atlatamazdım. Yani biraz uzun oldu yazdıklarım ama gerçekten o acıyı başka hiç bir kadının çekmesini istemem ben yaşadığımı anlattım amacım asla korkutmak değil,
hakkınızda hayırlısı olsun.