yavrusincabim1807 Selamlar hem iştahım yok hem midem ağrıyor yanıyor birde acayip bitkinim bikaçgündür baş ağrısı olmaya başladı sizlerde duurum ne annişler 🥹
Boncukk123 yavrusincabim1807 aynı sekılde 12.haftada da vardı 14 den gidiyorum hala var başın şiddetli ağrıyorsa tansiyon ölçümü yap beni uyarmıştı saglık ocağındaki ebe
120622Aht yavrusincabim1807 Ben 38. Haftadayim şunu fark ettim aç olunca fazlasıyla bı yanmada bende başlıyor gaviscon süt hiç bişey kesmiyor yemek yiyince geçiyor 🧐🤦🏻♀️
Ankara-58 Boncukk123 benim agriyo xnm başım başım değil üstünde ağırlık var sanki tansiyon ölçüm normal
yavrusincabim1807 Ankara-58 aynen bemimde öyle ağrıdan ziyade kafamda bir ağırlık var tutamıyorum boynumu tansiyondan şüphelendim siz kaç haftalık
Boncukk123 Ankara-58 benim de gözlerim başım ve enseme dogru ilerliyordu agrı ama kesinlikle cok şiddetli ağrıdığı zamanlarda ölçüm yap canım
Boncukk123 Ankara-58 hayır ara ara vuruyor bana bende ölçüm yapıyorum normal çıkıyor ıkı gun sürüyor geçiyor bazen cok şiddetli oluyor ama hastaneye gittiğimde de normal diyorlar 11-7 11-8 arası çıkıyor benim de ilac vitamin vs hicbsey kullanmıyorum suan
Ankara-58 Boncukk123 demek ki aynı cnm benimde ara ara vuruyo odrar protein kaçak ve ödem var mi diye sordu mu doktorun
Boncukk123 Ankara-58 canım kendine ayrı öğün mü yapıyorsun mesela kahvaltı belki tamam ama akşam yemeklerini tek mi yiyorsun tamamen tuzsuz sekılde yemek yapıyorsun degil mi
Ankara-58 Boncukk123 canım yemekleri yapiyorum kendime alıyorum sonra eşime tuz atıyorum ve her yemek yanına yoğurt koyuyorum