Minikmucizemibeklerkeen Kızlar önerebileceginiz sayfalar varmi acaba aslında kendim yapicaktım ama cok ugrastırcak beni herseyi parca parca almam lazim, yaptırmaya karar verdim uygun güzel sayfa önerilerinizi bekliyoruum 😊😍
Aliiss Minikmucizemibeklerkeen istagramda sevil__tasarım takı yastığı indirimde 50 tl idi kapı süsü de 100 civarıydı bi yakınım bakıyordu 💁🏼♀️
Kubrabaygeldi Minikmucizemibeklerkeen canim bende yapiyorum instgram sayfam @kubrayukselbaygeldi ekle sana uygn fiyattan yapayim. Sayfamda paylasim yapmamism ama bilgin olsun
TugceSenelKavak Minikmucizemibeklerkeen kapı süsümü ben kendim yaptım. Takı yastığı içinde son zamanlarda moda oldu nakışlı tulumla birlikte yaptıracağım. 35 tl fiyat aldım yastık için. İnstagtamda nakisart isimli profil. Tavsiye ederim hem şık hem uygun fiyatlı.
Efuchama Benim nişan yüzüklerim kalp şeklinde kurdele işi taş işlemeli bi yastıkta takılmıştı o yastık takı yastığı olarak kullanıcam almadım yani kapı süsünü eşim elleriyle yaptı sağolsun pinterestte güzel şeyler var evde de yapılabilir
Ruken13 https://www.instagram.com/p/Bo_HBeDlJ5s/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=18o6bc0jgsyxw Sayfamdan modellere bakabilirsiniz