BUSRA-2121 Babyannesii bende 37 de prematüre sayılmadığı için 37 de gelsin diyorum kızıyorlar bana 🥲 günler geçmiyor
Gunes_mom Babyannesii insan hem hemen doğsun istiyor hemde yok ya 38 e kadar dursun prematüre grubuna dahil olmasın istiyor çok karmaşık bir hafta yarın kontrolümüz var doktorumuz 2 hafta önceki kontrolde alttan bakalım doğuma karar verelim ona göre dedi hem aşırı heyecanlıyım hemde çok korkuyorum çok tuhaf benimde kız bu arada bakalım ne olacak 🙈🙈🥰
Babyannesii BUSRA-2121 valla asko ben de öyle 38 gelsin istiyorum anne karnında bir gün bile önemliymiş diyorlar ama artık stresten ölcem
Gamzegkhnn Babyannesii ben düşünmüyor değilim valla bugün eşime al dedim unutmuş eve gelirken ama başlayacağım yemeye🤓
Gamzegkhnn Babyannesii BUSRA-2121 kaçıncı haftada yapıyor bu çatı muanesini? Birde normal İstediğin için mi Yapıyor
Babyannesii Gunes_mom benim normal olacak gerçi daha çatı muayenesi olmadım sancıdan değilde kesık ve dikişten korkuyom
Gunes_mom Cicekliannee valla benim de yarın işte heyecan değilde bir korku sardı içimi bilmiyorum bu haftaya kadar çok iyi geçmişti psikolojik olarak da bı hafiften korku aldı içimi aileme eşime çaktırmıyorum ama yanii aynı şeyleri yaşayan daha iyi anlarsınız 😂
BUSRA-2121 Babyannesii bende korkuyorum ama kendimi şu şekilde rahatlatıyorum sezeryan kadar derin kesik ve dikiş olmayacak 😞
Gunes_mom Babyannesii benimde normal görünüyor kafası aşağıda pozisyonu iyi ama alttan muayene etmeden tam birşey diyemem bı bakalım dedi işte belli olur sanırım yarın
BUSRA-2121 Babyannesii kesinlikle bide o var tabi 🥲 offf sağlıkla gelsinler pazartesi benimde çatı muayenem var 😭
Babyannesii BUSRA-2121 valla hurmayla hamile kaldım doğum için hurma yiyorum kızımın adına lina hurma ağacı anlamına geliyor bakalım sonumuz hurmayla bitecek😀😀
2prenses_masal-oyku Babyannesii beni uyuşturmadılar zaten uyuşuk olduğu için hissetmiyosunuz ki rahimden kocaman bişey çıkıyo ben hiç hissetmemiştim alt tarafımı doktor söylerdi mesela kıpırdama iğne yapıcam falan diye hiç bişey demedi direk dikişe geçti bende hissetmedim zaten sadece iğne geçiş hissi vardı acı yoktu
BUSRA-2121 kahvesever__ HacerEnfal HacerEnfal bugün başladı benim neden oluyor acaba 🥲 zaten heryerim ağırıyordu bi o kalmıştı 😭
HacerEnfal 36 bitmek üzere arada bi karnıma bakıp çık artık çok yoruldum her yerim ağrıyor diyorum 😅😅 ya sizinde vajinal ağrınız var mı benim aşağı taraf ikiye ayrılacak gibi ağrıyor yürümekte çok zorlanıyorum