momkaratas Trimester dönemimdeyim… Herkese 27+1’den selamlar 🙋🏼♀️ Bu dönemde neler beni bekliyor sohbet edelim mi..? 🙈
Deletedmom_103 momkaratas Bol bol bel ağrısı, aşağıya baskı yaptığı için çatı kemiği ağrısı ve idrar kaçırma, yattığın yerde dönerken zorlanma, gece acıkmaları, sık sık idrara çıkma 😌
Siinemss momkaratas aşırı miğde yanması, sık tuvalete çıkma, iştah artması, uyku gelmesi ve ağırlaşan göbekle birlikte zor eğilip kalkma ben bunları yaşadım hala yaşıyorum sodasız ve süt içmeden yapamıyorum 🤦🏻♀️😂
2cocukluu-annee momkaratas bel agrilari mide yanmalari ve sık idrara cikma sorunlari bekliyo ama bebeginin hareketlerini daha cok hissediyosun ve bu butun sorunlari alip goturuyo 😀
momkaratas Deletedmom_103 e daha neler olsundu… 🥹 Okurken bile hayretler içindeyim ama yaşadığım an ki duygu güzelliğini anlatamam herhalde 🙈 Teşekkürler 🌹
momkaratas Siinemss Alışamadım ben o sodaya. Oldum olası içemedim de sevemedim de. Tüp mide ameliyatı oldum bundan 5-6 sene önce ama gel gör ki hala midem yanar ama yaşasın süt der geçerim.. 😂 Teşekkür ederim 🌹
Damlacaa Emin misin 🥲 Nefes tikanmasi mi desem sirt agrisi mi desem mide yanması mi desem yalanci sancilarin basladigi icin haftada bir doğuracagini mi sanacaksin desem ne desem :) benim ilk gebelikte 1-3 cook zor 2 tatil gibiydi ama daha guzeli artik tekmeler daha siddetli hatta baya şiddet 💖🌼
momkaratas Damlacaa Ah deme ya.. 🥹 Tekmelemeler daha da fazla hissediliyor ha bak şimdi ağlayacağım 🙈 E gözüm aydın olsun o zaman ne diyeyim hoşgeliyor sefa geliyor benim oğlan.. Teşekkürler 🌹
momkaratas 2cocukluu-annee Mesajın sonunu okurken beni alıp gittiği gibi yani 🤣 Başlasın bakalım içeride ki sıkışmalar, mide yanmaları.. Bunların da asla tarifi yok tabi. Teşekkür ediyorum 🌹
Drnzgn momkaratas bel ağrısı mide yanması hareketleri de kısıtlama sık idrara çıkma geceleri uykusuzluk ve güzel olsn şey ise bebisinin hareketlerini daha net hissetmek ola bilir 2 tremestir hamileliğin balayı 3. Tremistır her gün başka bir şikayet 😁 neyse benim son 15 gün
momkaratas Drnzgn Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Valla çalışan bir anne adayıyım.. Sürekli uyku uyuma isteği de cabası kıvrılıp kalıyorum bir köşede.. Geceleri de uykusuzluk. Neyse ki sizler varsınız 🫶🏻 Teşekkürler 🌹
Egemoms1303 momkaratas Haftaya kadar iyiydim 🤭 şimdi ise hiç olmayan kramp başlaması, bitmeyen idrar, alakasız şekilde yemekten sonra bile acıkma, yediğinde yanan mide veee uykundan uyandıran minik bir tosbik. Sonuç olarak son sayılan madde sıfır ile çarpım gibi hepsini yok ediyor 😍💃🏻
2prenses_masal-oyku Egemoms1303 ben 33 ü bitiriyorum ama ben ne zaman uyusam heralde oda uyuyo sabah kalkar kalkmaz da başlıyo hareketlenmeye ilk kızımda öyleydi geceleri sabaha kadar uyurdu inşallah buda öyle olur balla beni hiç rahatsız edip uyandırmıyo bu kızlar bendemi var sıkıntı anlamadım 😂😂
momkaratas Egemoms1303 Kramplarım yaklaşık 1 haftadır bende de başladı. Gece sağa sola dönme isteği olduğunda kasılıp kalıyorum. Sağ olsun kocişkomda pek ilgilidir bu konuda.. pofur pofur uyuyarak bana destek oluyor 😂 Şaka bir yana hakkını ödeyemem asla 🥹🙏🏻 Ama neyse ki dediğiniz gibi çarpımın sonu heeeep mutlu son. Teşekkür ediyorum 🌹
Egemoms1303 2prenses_masal-oyku ayy çok şükür benimkide sadece saat 4 de uyandırıyor neden bilmiyorum oda daha 32 de başladı 🤭 sonra 11 e kadar uyuyoruz akşamüstü tekrar uyuyoruz genelde uyuyoruz biz ama 😂 ayy bide kızın doğduktan sonra da uyuyor muyduu en merak ettiğim bana şimdi öyle diyorlar da doğunca da uyur diye 🤭
momkaratas 2prenses_masal-oyku Aman ne hoş. Benim oğluşum pek bi hareketliymiş doktorunun söylemesine de göre… Ki net doğru bence uyuyorsa da sabaha karşı 5-6 biz güne başlıyoruz sağdan sola geçmelerle.. 🥹 Teşekkür ediyorum 🌹
momkaratas Egemoms1303 E bizim ki hiç durmuyor 😱 Ne yani bütün gün uykusuz mu geçecek bizim bu durumda. Ahahah aman ne hoş!! 🙈
ozlem123tksz Egemoms1303 benim ki de aynı bende doğduktan sonra bu şekil devam mı çok merak ediyordum aradığım yorumu buldum 😂
Egemoms1303 momkaratas ya buda o hurafelerdense 😲😳🥺 Tam tersi de olabilir bakalım yeni bebekler nasıl olacak, 2024 modeller 😂