Edaemkl Arada kasik ağrılarım oluyor Migdem bulanıyor sürekli her yemek sonrası birde acayip bir tat oluyor ağızda yediğim hersey çok değişik tatlar bırakıyor sizde durumlar nasıl 12 haftaya kadar nasıl bekleyeceğim çok sabırsızım bebeğimi merak ediyorum ❤️
Aysemm44 Edaemkl 11+2 olduk bu haftaya gelene kdr kafayı yemek üzereydim insan dayanamıyor zaman hiç geçmiyor
annelik_4 Edaemkl ben o haftalarda evimin kokusu dahil her türlü kokudan iğreniodum 11+4 olduk halen aynı yine bulantı 🥺
Cankuss35 Edaemkl 9+4 olduk valla benim başından beri kötü halsizlik mide bulantısı bunalım kalp çarpıntısı mantar ne varsa yaşadım sağolsun 😂😂😂 3 hafta sonra düzelir miyim acaba cinsiyeti geçtim ben iyi olayım ki bebeğimde iyi olsun ben bu 3 ayı devirmek için bekliyorum en çok ❤️
Melliisaa Edaemkl bizde 8 haftaya girdik bugün bu zamana kadar ara ara oluyordu ama 2 gundur midem çok fena kızlar kendi kendime bu ne kötü bi his kussan çıkmıyor kusmadan miden dönüp duruyor kimsenin ki böyle değil bence bende bi gariplik var üşüttüm mu midemi diyorum 😄😄
Edaemkl Aysemm44 ben çok erken öğrendim 3+4 de ve o kadar çok bekledim ki artık dayanamıyorum ve sabirsizim çok erken öğrenmek hiç iyi değilmiş zaman geçmiyor
Aysemm44 Edaemkl Ben 6 buçuk haftalıkta öğrendim zaman geçmedi ilk hamileliğimde öğrendiğimde 8 haftalıktı çok güzel zaman geciodu
Sevvooi Aysemm44 3 haftalık öğrendim erken öğrenmek çok sıkıcı bende isterdim öğrendiğimde hop iki aylık olsun😅
mybeybi 10+6 benimde sabah bulantılarım cok fazla ve belım agrıyo mutfa girmekte zorlanıyorum eskıden severek yedım herseyı sımdı yıyemıyorum 🥺
Eses25 Edaemkl canm benmde öyleydi rennıe duo basladı doktor bırde prılam rahatlattı rennıe cok bosuna cekmısım okadr hafta
Ozlemdrn Edaemkl 9 haftaya girdik ama benim gibi korkan varmi bebek nasıl diye bilmiyorum ya bulantim da yok bugun kotu hissediyorum kendimi
Hatun2526 Ozlemdrn ben de 9. Haftada öyleydim bebişin kalp atışını tekrar duymadan rahatlamıyor insan bir de bulantı olmayınca yokmuş gibi hissediyorsun ama bebişin iyidir sıkma canını ben de 11+5 oldum :)