Tosuncuk 1 aylık gebeyim aslında adetimin ilk gününden hesaplandığı için 1 aylık gözüküyor yumurtlamaya göre 3 buçuk 4 hafta gibi Çarşamba günü kese gözüktü çok şükür bebeği ne zaman görürüz sizler ne zaman gördünüz biraz aydınlatır mısınız
edaozdxx Tosuncuk canım kesem 5. haftada görüldü. 6. haftamda kasık ağrısından yatış verildi. Bebek görülmedi. 8. haftaya kadar bekledik ve öyle gördük. Şu an 27 haftalık olmak üzereyiz.
Krasivyy Tosuncuk ben öğrendiğimde zaten bebek iki aylık olmuştu direk kalp atılı falan gördük bunda ama daha öncekinde 4 te kese göründü 7 gibide kalp atışını aldım canm
Aysegulkinyas Tosuncuk canim ben 6.haftamda doktora gitmistim gormustuk hatta kalp ritmide olusmustu bide 11.haftamda gittim sukur bi sorun yok hersey normal yarinda ikili test yaptircam kismetse
meva_ Canım bende doktorun demesine göre 5 haftalıkken gördüm minik bi keseydi Suan 6.haftaya doğru gidiyorum 🙂
meva_ Tosuncuk ya doktora sordum normal dedi ama birkaç soru sordum ben öle bişey demedim dedi benim de Morelin bozuldu beni hemen odadan göndermek istedi 5 dk durmadık odada eşimle ben şimdi tekrar nasıl gideyim ona . Aklıma kötü seyler geliyor hep
Krasivyy meva_ valla canm o ilk gebeliğimde hatırlamıyorum şu an bu gebeliğimi geç öğrendiğim içinde hiç bakmadık keseye falan
Tosuncuk SeherNilgnBakrc benim kese küçücük doktor iğne topu ucu kadar dedi şuanda seninki nasıldı ve 2 sindede alttan mı baktı