Okaliptus İlk doğumum zorunlu sezaryendi. Arası tam iki yıl olacak buna da sezaryen dediler. Sat’a göre doğuma 29 gün var. Yarın itibariyle 36+0 olucam ve yarın kontrolüm var😍 merak içindeyim doktorum yarın sezaryen günü verir mi acep🥰🥰🥰
Gaye1402_ Okaliptus inşallah Şule Atalay mert doktora denk gelmezsiniz yorumları çok kötü ve bizzat bende gördüm Allah’a havale ediyorum dikkat edin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Okaliptus Gaye1402_ inşaAllah canım benim. keşke doğuma girecek doktoru seçebilsek. bugun 36+0 oldum sabah muayene oldum. kadriye erdoğana almıştım ama asistan girdi yada bilmiyorum kimdi giren farklı bir doktordu. devletin bu uygulamasından nefret ediyorum yani . ne olur sanki hep aynı doktora takipli olsak. ekg çektirdi. kan aldı ve nst ye girdim. haftaya doğum için gün verecekler. haftaya gelir gelmez anesteziyle görüş öyle muayeneye gir ona göre gün verilecek dedi bakalım hayırlısı artık.
Gaye1402_ Okaliptus bende etlik şehir hastanesine muayene oluyorum eşimle bende kan uyuşmazlığı çıktı normalde doktorum Ecem Dilan’dı ve çok memnundum sonra şule Atalay’a denk geldim antibiyotik ilaç felan yazmış kanamam olmamasına rağmen baba aşı yazmış kalp atışını bile dinletmedi bana zaten internet yorumları berbat o denk gelirse çok üzülürüm
Okaliptus Balarisiii maalesef gün vermedi. Haftaya37+0 da gel anestezi ile görüş sonra gün vericem dedi.
Okaliptus nanay bazı doktorlar ekrandan resim çekmeye izin veriyor ama genelde kağıt yok diyip vermiyolar.
Mavi-elif Bende inci kahyaoğluna gitmiştim asistan vardı yerinde ultrasona sadece crl aldı tamm kalk dedi 13 haftalıktım cinsiyet dedim daha erken dedi kan testi vericekmiyim dedim gerek yok versende olur vermesende dedi. Tuhaf yani net bişi söyleseler keşke