MeAy Selam kızlarr aralik ayi sonunda gebelik planlıyorum neler yapmalıyım, planlayanlar neler yapıyor faydali olan yiyecekler beslenme sekilleri, kullanılabilecek olan folik asitlerr fikir alışverişi yapalimmm 🥰
Alyamomm MeAy ay valla iki buçuk yıldır her yolu denedim Aralık’ta tedaviye baslicam dedim artık o yüzden bu ay hicbisey yapmadım zaten olmuyo bari kafam rahat olsun çünkü sürekli dusunmekten bıktım acaba oldu mu olmadı mı diye rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻
MeAy Alyamomm ayy insallahh olurrr, bende Eylül ayinda kurtaj oldumm bi regl donemi daha gecirip denemek istiyorum insallahh kurtaj sonrası ikinci regli aralik ayinda olacak ondan sonra denemek istiyorumm, biraz psikolojik olabiliyor insan aklinda o varken birliktelik yasayinca saliverin insallahh olacaktırrr 🥰
Hync1 Ovulasyon testı aldım yalnız saat sabah 11 de yapıyorum doğru mu değil mi bilmiyorum hadi hayırlısı 😂 birde balık yağı ve folik asit kullanıyorum sabahları pekmez
Nevsalin Öğlen 12 ila akşam 4 arasında önerenler var, yapmadan 1,5 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor
Alyamomm MeAy inşallah canım iki kimyasal yaşadım bende sonubhusran tabi artik tedavisiz olmicagini kabullendim inşallah isteyen herkese nasip olur 🤲🏻
Sevde345 Ekim ayinda 6 haftalik dusuk yaptim o ay korunduk kasim ayini degerlendirdik simdi adet gunumu bekliyorum 29 unda kismet gebe kalirsam sevinirim olamazsamda aralik ayini degerlendiricez artik ben folik asit kullaniyorum onun haricinde de baska duzenli birsey kullanmiyorum suanlik eger bu ayda olmazsa ek olarak doktorum pholicaps a baslaticak
MeAy Sevde345 merhaba insallah hersey yolunda gider ve olurr, bende eylul ayinda bir kurtaj gecirdim aralik ayinda reglimden sonra tekrar deneyecegim insallah hepimizin kucağı dolsun sağlıkla, hangi folik asidi kullanıyorsunuz 🥰
MeAy Alyamomm insallah olurr stresi azaltin rabbim ol der ve olur, bende kurtaj oldum iki ay once kolay degil psikolojik olarak ama hayat devam ediyor ve biz çabamızı hic kaybetmeyelimm umarim hersey gönlünüze göre olurrr 🥰
Ebruebos Merhaba 🙃 bende aralıkta gebelik planlıyorum. Ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım. Kan ilacı kullanıyorum bu ay. Follik asitle birlikte alsam sorun olur mu ki
MeAy Ebruebos merhaba folik asitle birlikte kullanilir mi bilmiyorum kii, bende eylul ayinda kurtaj geçirdim aralikta tekrar planlıyorum insallah umdugumuz gibi olurr, folik asit ne kullaniyorsunuzz
sedasalman Merhaba bende 2 düşük yaptım uzuun bir ara verdikten sonra eğer vazgeçmezsem aralık ayında bende gebelik planlıyorum. İlk iş kan tahlili için randevu aldım ve tabi doktoruma randevu aldım bakalım nasıl yol izleyeceğiz ☺️
MeAy sedasalman insallah hersey yolunda gidecekkk bende kürtaj oldumm psikolojik olarak kolay degill amaa mucadeleye devammm, bende tahlillerimi yaptıracağım oncelik olrak folik asit başlayacağımmm amaa 🥰🥰🥰
MeAy gocebeanne yaa cok tatlısınızzz insallahh olurrr 🥰 simdiden strese girmeyelimm yahuu sakin olalimm stres en buyuk dusmaniniz olsunn 😍
MeAy Baska nelerr yapabilirizz kizlarrr bilginiz var mi folik asit haricinde kanda ki bakılması gereken degerler falan nelerrr ☺️
Forever345155 Yapmanız gereken en önemli şey gebe kalmayı düşünmeden birkaç ay öncesinde folik asite başlamak folik asit de folik asit