Dmr4520 Adetliyken pıhtı gelmesi. Ama çok sık geliyor ciğer gibi bi pıhtı ve boyutu biraz büyük gibi.. anormal geldi. Sizde böyle şey oluyor mu?
Hatice5258 Dmr4520 ben bekarken öyleydim ciğer gibi oluyordu afedersiniz pihti geldiğinde bildiğiniz vajina deliğin büyüdüğünü hissediyordum ama ben sorun etmiyordum çünkü her pıhtı gelmesinde sancım azalıyordu benim evlendikten sonra 2 defa adet oldum sonra da hamile kaldım o 2 adet olmamda da hem kanamam azdı hemde pıhtı agrım falan azalmıştı.
gula_09 Bende hamile kaldığım aydan önceki 2 ay böyle oldu, annem bedenimin hamile kalmak için hazırlaşdığını söyledi ve ondan sonrakı ay hamile kaldım soğan kürüsünü denemenizi tavsiye ederim
tugbadurmaz34 gula_09 benimde aynısı oldu şok oldum ve korktum gebe kalmadan birkaç ay önce aşırı büyük büyük pıhtılar geldi sonra gebe kalmadan 1 ay önce de adet bitene kadar kanım full pembe renk ve pıhtısız dı ilk defa kanım öyle pembe gelmişti 1 hafta boyunca ve pıhtı da olmadı şu gibi pembeydi sonra hamile kaldım çok şükür 🤲🏻🌸
Dmr4520 gula_09 ya gerçekten mi acaba benimde o yüzden mi öyle olur vücut kendini mi hazırlıyor. ben soğan kürünü 3 ay önce denemiştim. Tekrar mı deniyeyim?
gula_09 tugbadurmaz34 ilk başlarda bende korkmuşdum kan da baya fazla geliyodu annem söyleyince inanmamışdım pek haklıymış meğerse😂 sağ salim kucağımıza alalım bebeğimizi canım, çok güzel duygu🌸😍
Dmr4520 tugbadurmaz34 ya benim son iki adetim çok büyük pıhtılar geldi çok korktum. Gebelik düşünüyorum bide
Psk1998 tugbadurmaz34 merhaba, bende 5 ay önce kürtaj oldum. Bu ay denemelerimiz olmuştu reglim 11 gün gecikti ama oldum 3. Günümde çok büyük bir pıhtı düşürdüm ama ilk defa böyle bir şey gördüm ve aşırı korktum önemli bir şey yoktur dimi
tugbadurmaz34 gula_09 kesinlikle öyle Aminnn inşallah canım benim doğruymuş demek ki bende şaşırdım farklıydı yani bir şeyler olacağı belliydi 🥰💕
gula_09 Dmr4520 evet canım vücut hazırlıyo hamilelik için, Allahım kucağını doldursun sağ salim🙏🏻 ben 1 defa denemişdim amma 10 gün yeniden deneye bilirsin
tugbadurmaz34 Dmr4520 benimde öyle olmuştu işte sonra hamile kaldım bence vücut son pis kanı attı diye düşündüm
Dmr4520 gula_09 ay soğan kürünü denesem mi bilemedim tekrar. Ama tsh ilacı kullanıyorum ben. Sorun olur mu işte o
Dmr4520 tugbadurmaz34 bende baya baya ciğer gibi parçalar düşüyor iki adet günümde hep. İçerde bişey kalmadı yani ne varsa pis kan hep gitmiştir. Ama gerçekten bebek için vücut hazırlanıyorsa şuan çok sevindim gerçekten daha çok ümitlendim. Bebek düşünüyorum iyice çünkü 🥰
Dmr4520 gula_09 ilaç kullandığım için soğan kürü dengeleri değiştirir mi diye düşündüm ama bilemedim bende siz gibi
karakayahavva00 Yorumları okuyunca doğruluk payının yüksek olduğunu görmüş oldum bende pıhtılı kanama yaşamıştım hatta çok korkmuştum şimdi 8 haftalık hamileyim. ☺
Dmr4520 karakayahavva00 yaa gerçek mi bak yine ümitlendim. Gebelik düşünüyorum. Bu çok ve sık gelen pıhtılar beni korkutuyordu regl günleri. Şuan biraz içim rahatladı. Ama çok fazlaydı benim. Bilemedim
tugbadurmaz34 Dmr4520 Allahım çabanı boşa çıkarmasın inşallah tez zamanda güzel haberler alman dileğiyle 🤲🏻💕