mnkcvcv Biraz önce borcam alayım diye sandalyeye çıktım inerken sandalye kaydı düştüm kasıklarım biraz ağrıyor ama leke vs yok acile gitsem kalp atışını duyabilir miyim
Blueberry0 mnkcvcv nöbetçi doktor yoksa bile ebelerin baktığı küçük bi alet var kalp atışı duymak için. Bakarlar mutlaka.
mnkcvcv Blueberry0 Minigiim-vebenn52 SenaBM tugbadurmaz34 umrumdadegil gittim kalp atışını duydum çok şükür iyiymiş hatta cinsiyet tahmininde bile bulundu doktor ama ağrılarım hâlâ var ezilme olmuş belimde ve kalçamda
anneyimmbennn mnkcvcv canım benim çok geçmiş olsun üstte ihtiyacın olan ne eşya varsa hepsini aşağı koydur çok dikkatli olll 😭
tugbadurmaz34 mnkcvcv çok geçmiş olsun kuzum bir daha bu şekilde kendini ve bebeği eşime atacak şeyler yapma
umrumdadegil mnkcvcv geçmiş olsun canım çok şükür bebekte sıkıntı çıkmamış dikkat et çıkma bir daha öyle yüksek yerlere Allah korusun 💜
120622Aht mnkcvcv Ayy tövbe tövbe bende 17. Haftamda filan yolda bildiginiz ağzı üstü düşmüştüm çok kötü bı şekilde ama herhangi bi muayne olmamistim bence siz bı gorunun 🙏🥺