tugbadurmaz34 Mrveeebade bende çok severim kız çocuğunu yani eskiden her mağazaya girdiğimde mutlaka kız bebek reyonunda bakar geçerdim böyle iç geçirirdim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ve gönlümüze göre versin 🥰🤲🏻🌸💕
tugbadurmaz34 Mrveeebade sana da ettim canım benim Allah gönlünden geçeni nasip etsin sağlıkla ve vaktinde doğurmayı nasip etsin inşallah 🌸💕
Mrveeebade tugbadurmaz34 sagol kuzum rabbim gönlümüze göre versin sağlıklı dünyaya gelsinler inşallah 🙏 💋
mervemurat16 Mrkpcioglu Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Zeynooooooo Aselsmoms ay insallah inanin ki oyle sevindim anlatamam insallah 12.21i doktor randevum var dogru cikarsa sana haber edicem boyle alsam vakti baya sevindim😊😊💋😘