Kelebek1_ muzeyyenkomurkara normal de gecikmen olur mu bilmiyorum olursa az daha bekle adet bitiş tarihinden sonra yap az çok belli olur diye düşünüyorum
Tazeanne68 muzeyyenkomurkara benm 2 gün geçti test yaptım pozitif çıktı erken gebelik testi yapabilirsin ilk idrarla
zehruss Hemen yap ben adetimin ilk günü yaptım diğer gebeliklerimde de günüm den önce yaptım silik çıkmıştı
ruveyda123 Ben 6 gün geciktikten sonra yapıp hemen çift çizgi görmüştüm en güvenilir ve net sonuçta 6 ve sonrası için geçiyor
muzeyyenkomurkara ArelinAnnesi1 fark eder diyorlar o yüzden sorayım dedim çok bekledim telrar hayal kırıklığına uğramak istemedim
Boncukk123 muzeyyenkomurkara adetim 3 gun geçtikten sonra net pozıtıf görmüştüm ben canım adetime 4 gun kala da test yaptığım da negatif çıkmıştı cok merak etmiyorsan 1 hafta dolmasını bekle eger sabredemiyorsan test yap gec döllenme vs degılse çıkar
Patito__ muzeyyenkomurkara hamilelik varsa yuksek ihtimal cikar normal kaset testte. Adetten once bile ogrenen insan cok.