Ozlem37 Hanımlar 20 haftalık gebeyim bir kere takla attı bir kere de hareket etti daha da hiç hareket etmiyor siz kaçıncı haftada hareket hissettiniz ? ☺️
Kelebek1_ Ozlem37 valla taklayı hissettiyseniz helal olsun ikinci gebeliğim 17 haftalar da minik minik hissediyordum 19 20 gibi çoştu zaten ilkinde daha geç hissetmiştim
MelteM2cck Ozlem37 çok normal 1 yada 2 hafta daha bekleyin sonrasında canavar olcak😁 Benim 2.gebeligim. Ben 17.18.haftalarda hissettim ama net düzenli hareketler 21.haftayi buldu. Su an 25 haftadayim uyusa da uyusam diyorum😁
ArelinAnnesi1 Ozlem37 ilk gebeliğim de 21 haftada hissettim git gide artış oluyor zaten 😊 ilk zamanlae kiprasim diyoruz sona doğru yavrum bi durda uyuyom moduna geçiyor insan 😂😂
Ozlem37 Kelebek1_ aslında takla mı yoksa karnımda döndü mü bilmiyorum ilk gebelik olduğu için ama içimde birşey düşer gibi oldu küt diye takla sanıyorum belki de döndü başka tarafa Farklı birşeydi 🫤😀
Ozlem37 MelteM2cck bende korktum neden hissetmiyorum diye ilk gebelik olunca birşey anlamıyorsun pek ☺️
Gloria06 20-21 gibi çok belli belirsizdi. Şimdi 22.haftadayım gün içinde pıt pıt vuruyor arada :) bazen uzun süre sessiz kalabiliyor doğalmış. Şimdiden söylüyorum ki endişelenmeyin diye :)
Kelebek1_ Ozlem37 birden takla diye adlandırınca belki doğrudur ama ben sadece vurmasını hissediyorum ilk hissettiğim zamanlar da içimde bir şey kayıyor gibi hissediyordum o yüzen :)
Blueberry0 Ozlem37 ara ara atıyordu. Her zaman değil. 33 haftalığım suan. Sürekli atıyor ve canımı yakıyor baya 😅
Ozlem37 Kelebek1_ aynen hareketlerini bende kayıyor gibi hissediyorum☺️ ama takla dediğim küt diye içimde birşeyler oldu birşey düşer gibi çok korktum hatta 🥲
Kelebek1_ Ozlem37 valla aşırı hareketli bizimki de baya baya hissettiriyor kendini şimdiden böyle doğunca ne olur merak ediyorum erkek bi de :)
Nazkryk Biz 19+4teyiz arada bir seğirme hissediyorum ama emin olamıyorum işte🙇🏼♀️ Bugün pek olmadı mesela, ben de tabi endişeler coşmuş durumda🫠