Leylayz MinikKalpb çok çok büyük değilse birşey olmaz Allah’ın izniyle benim 21 aylık kızım sürekli tekmeliyor ve haliyle kucağımda beni ve 20 haftalık gebeyim
zehruss MinikKalpb nasıl bir darbe aynı şekil bende almıştım ayağım kaydı tezgaha düştüm karnımı sert vurdum üç gün vurduğum yer ağrıdı ama bebek kesede koruyor onu dedi doktor tabi darbeye bağlı
MinikKalpb zehruss dirseğim sert bir şekilde geldi karnıma başka bişeyle uğraşıyordum karnıma geldi sizin bebeğiniz doğdu mu durumu nasıl?
anneyimmbennn MinikKalpb korkma güzelim ben de çok darbe aldım karnıma başlarda. Bazen ani hareket yapıyordum ayağa kalkarken dizim falan çarpıyordu. Bir kere de yaktım karnımı yanlışlıkla. Hiçbir şey olmaz bebek hareket ediyorsa, o kese korur onu merak etme. ❤️
zehruss MinikKalpb yok hamilelik devam ediyor bu tarz kazalarda şükür bişey olmaz Rabbim korur onları
ummugulsum- MinikKalpb çok huzursuz ediyorsa kadın doğum acile gidip baktırmak mantıklı bence çünkü riske atmaya değmez, çok büyük bir darbe değil büyük ihtimalle ama yine de ne olur ne olmaz sonradan pişman olmaktansa
MinikKalpb ummugulsum- haklısınız benim bebek bir de kendini çok sıkıyor anne karnında doktor magnezyum verdi onu kullanıyorum o yüzden de tedirginim acaba ona bişey oldu mu diye anne duygusu
sevgdemr5 Ben sürekli göbeğimi unutup cam felan açarken karnıma çarptırıyorum ama aynı sertlikte olmayabilir içiniz rahat etsin diye bir acile gidin isterseniz ❤️
sevgdemr5 MinikKalpb iyi kuzucum bir problem yaşamadım hiç 38. Haftadayım :) 2 tekir kedim var 7-8 kg ikiside, karnıma cikip yatıyorlar o konudada bir problem yaşamadım hiç ❤️
Birminikannesi1 MinikKalpb bende kapının koluna sivri yerine carptistim baya şiddetli hemde 1 hafta göbek deliğinin yukarısı ağırdı acıdı doktora sordum birşey olmaz o çok korunaklı bir yerde öyle darbeler zarar vermez demişti korkma birşey olmaz