happykis12 Mykm soranüse gidiyorum 25 bin doktora verdik doruk 7-8 jimer 11-12 alır dediler doğum yaptığım da hastanenin ödemesini yapıcaz
16Gizem16 Mykm medicabilde gidiyorum doç engin korkmazer riskli gebelik olduğu için 25 30 arası değişiyor tabi erken gelmesi durumunda kuvez kaynaklı hastanede pembe mavi olabilir dedi ama çok memnunum çok ilgili
iremmasal Mykm yok anlaşma olma 35. Haftada sabitliyorlar 2024te 2000 olur belkide geçer 2023 sonu 35 haftadaysa gebeliğiniz o zaman fiyatı sabitlerler
Mykm Hepsi 2023 fiyatı ama doğum 2024 de önden anlaşma yapamıyor muyuz yeni yıldan sonra fiyatlar uçar
Kubra2707 Mykm benimde doğumun kismetse ocak ortası gibi 2 3 hafta önceden alabiliyormusuz ödemesini yapabiliyormuşuz dün sorduk biz kıl payı yırtıyoruz sizin doğum ne zaman ?
Sehseh Bende bilgi alayım brda bari ilk gebeliğim daha devlet mi ozel mi daha karar veremedik doğum fiyatları aldı başını gidiyo
Ozr42 S12e28h46 doğum paketi sadece bebeğin ilk muayenesi topuk kanı var bi gece yatış anneyede diyetisyen ve diş var. Merve Işığa gidiyorum çok mennunum birde benim erken gebelik riskim var. inşallah doğumdada mennun kalırım .
2cocukluu-annee iremmasal hmm ben fatos hanima gidiyorum 13 bin dediler suan 32. Haftamdayim 3 hafta sonra sabitleme yapicaz insallah onunki artmamistir
Mykm Ben en iyisi evde açılmamı beklim sonra devlete gidim çocuk masrafı doğum masrafına göre daha az yaaa bu ne ben tahmini haziran da doğurucam 30 bin tl geçer fiyat