Begmulusoy Kizlar hamile kaldigimdan beri cildim felaket bozuldu sivilceler cikti basina gelen varmi ne yapmam lazim piskolojim cok bozuldu resmennn 😔😔😔
YelizAlkan Begmulusoy benimde öyle ya her yerim sivilce doldu resmen özellikle çeneden aşağısı boyun bölgesi falan çok sinir ve moral bozucu gerçekten 😐
lkayRazgatLolu Begmulusoy omega 3 multivitamin folik kullandığım için çıkıyor bendede 9 ay çekicez malesef
Sibeldgr23 Begmulusoy canim bende aynk durumdayim gecen hafta cildiyeye gittim alkolli gülsuylu karisim hazirlattim sabah aksam temizliyorum onunla gündzleride hindstan cevizi yagi süryorm iyi geldi bana ellememeye calis iz kalirms yoksa
rf17 valla benim de aynen öyle. denemediğim şey kalmadı.. gül suyu, bitkisel yağlar, yıkamak için jel/sabun... biri geçiyo derken başka bi tane çıkıyo leke de kalıyo 🙁 çok can sıkıcı ya
Begmulusoy YelizAlkan benimde ayni cenem yanaklarim peirsan YelizAlkan Benimde felaket ayni cene yanak 🙁((
Aylin20 Benimde aynen ya bide resmen acıyor bu sivilceler ve uzun süre gitmiyor acaba bebeğin cinsiyetinle alakası varmı kuzular cinsiyet beli olan varmı aranızda
Begmulusoy Aylin20 benimde aciyor yuzum dokunamiyorum ble limonla karbonat yaptim vikis kullandim simdi bebek pudrasi surecem insallah etkisi olur
Elfn Ah ah sivilceler bir yana gözeneklerim de kocaman kocaman oldu lekeler de var ya aynaya bakmak istemiyorum ama bir kaç gündür katran sabunu ve pirinç sabunu kullanıyorum katran sivilce için pirinç sabunu leke için sizin daha hafifse deneyebilirsiniz memnun olanlar var baya inşallah bende memnun kalırım 😞 gözenekleri sıkılaştırmanın için bi fikri olan var mı ?
Begmulusoy Elfn ben limonla karbonati karistirip yuzume kullaniyodum internetten de cok arastrdm cok faydasu varmis ama sanirim folikasitten falan ise yaramamaya basladi artik denemedigim sey kalmadi biriside yatmadan sivilcelerinin oldugu yere vikis sur dedi simdi onu deniyorum
Ecelina Agzim çenem etrafinda benimde hep sivilce çıktı. Sivilce sönse izi kaliyor. Allah yardimcimiz olsun
Busra64 Benim de ilk hamileliğimde ilk 16 hafta çok kötü idi ama sonra çok güzelleşti ...şimdi ikinci hamileliğim yine kötü inş yine geçecek