Pembeebulutt Paniklianne Korkmayın genelde de güzel geçiyor artık ameliyatlar okuduklarımıza göre olumsuzluk düşünmeyin 🧸Benim de ilk fakat hiç doğum sürecimi düşünmüyorum akışıyla hayırlısıyla gelsin az kalmış çok şanslısınız 🧿🧸
pembebiranneadayi Pembeebulutt İnşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin 🥰🩷 İnşallah doğum hikayemi bende paylaşmak istiyorum 🫶🏼
Pembeebulutt Paniklianne Ay amin inşallah ben bayan kuaförüyüm iş yerimde genel olarak negatif şeyler dinliyorum bıktım kendimi olabildikçe kötü düşüncelerden uzak tutuyorum 💕🧸
Hatice_5858 Pembeebulutt valla bu üçüncü doğumum olcak ama açıklığı anlayamıyorum bende hele ilk doğumda bi gittim 6 cm dedi ben normal kontrole gitmiştim doğuma aldılar 🤭 ama ağrı sancı bariz belli oluyo azdan başlayıp sıklaşıo ve daha can acıtıyor
Pembeebulutt Hatice_5858 ay maşallah 🧿 Aman aman nazar değmesin, peki siz 6cm açıklıkla gittiğiniz De suni sancı verdiler mi
Drnzgn Pembeebulutt babadan en geç 7 Aralık dedi doktor ikinci sezeryanim pazartesi daha net konuşuruz dedi bakalım nasıl olacak ama en geç 15 gün sonra olacak doğum için içime sıgmiyor
Hatice_5858 Pembeebulutt yok çok şükür suni sancı almadım ama evde çekmişim ağrıyı akşamdan haberim yok 🤭 ortalam 4 saat bir sancıyla doğum yaptım çok güzel bir doğumdu Rabbim herkese böyle kolay bi doğum nasip etsin bir avazda kurtulalım hayırlısıyla
minikmucizeemaak Pembeebulutt Ayy inşAllah benimde öyle geçer buradan gördüklerimle tırsıyorum çünkü 🫠
Ebruseb 37+0 benim de ama bebek ters. Bugün muayene olduk. Bekliyoruz ağrıyla veya sancıyla dönebilir dedi doktor. Dönme ihtimali var mı ilk gebeliğim.
Pembeebulutt Ebruseb bazen dönebilme ihtimalinin olduğunu söylüyorlar stres olmayın. Hayırlısı nasılsa öyle gelsin önceden bunları görmeden bilmeden doğrudan çok büyüğümüz var hayırlısı inşallah 💕🧸❤️💐
Pembeebulutt Pinar1628 En güzel motivasyon kendimiziz 💐İnşallah hayırlısı ile hızlıca toparlanırsınız hiç belli olmuyor süreç 🧸Bebekler bizi dinçleştirşr eminim
Merve171214 Mervebbcggf ilki spinaldi ben çok memnundum hiç ağrım olmadı hemen toparladım doğum yapmış gibi değildim bu da spinal olacak
Pembeebulutt Hatice_5858 maşallah amin diyelim 🤲💐Bugğn 5cm açıklıkla gelen bir bayana suni sancı verdiler hemen yatırıp nst bağladılar da ben merak ettim sordum 5cm zaten açılmış neden duş aldırmadılar neden top varken vermediler anlamadım