Rumrum Merhabalar, dün bir yakınımdan duydum gümüş göğüs kapaklarını. Anlattığına göre mucize bir ürünmüş. Krem vs kullanmaya gerek kalmıyormuş göğüs ucu çatlakları, yaraları için. ‘’Ben geç kaldım yaşadıktan sonra bir ümit aldım. Keşke en başından alsaymışım’’ dedi. Fiyatı da biraz yüksek ama, kullanan oldu mu acaba hiç? Alınmalı mı sizce ? Marka olarak Silverette kullanmış o. Silvermom gördüm bir de nette daha makul fiyatı. Evet hanımlar, kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻🌸🌸
Funfun Rumrum fiyatları ne kadar ki? Alıcam bende ama hiç araştırmadım fiyatını. Gümüşün tedavi edici özelliği var. Hatta ufak yaralar sıyrıklar için gümüş suyu spreyler var, bizzat işe yaradığını biliyorum. Mantıklı bir ürün.
bsrdmlpnr Rumrum ben aldık geçen ay 180 e düşmüştü canım kullanmadım henüz ama arkadaşım tavsiye etti hiç acı çekme al diye öylelikle aldım inşallah iyi olur 😊
Rumrum Funfun 295 tl silverette, 195 tl de silvermom galiba yalan olmasın. yani gerçekten işe yarayacaksa bence de alınabilir. 🙆🏻♀️