Selinmoms Bu programa göre 10 haftalığım ama doktora göre 9 haftalığa uyumlu benim gibi olan var mı? 1 hafta geriden gidiyor ultrasonda
Cyln00 Selinmoms ilk aylarımda benim de bir buçuk hafta falan geriden geliyodu çok üzülmüştüm ama şuan 25 im 2 hafta ileriden gitmeye başladı Doktor bi sprun görmediyse bence çok sıkıntı etmeyin
sekerinannesi_ Selinmoms Benim 4hafta geride o da geç döllenmeden kaynaklı. Sizde de öyle bir şey olabilir mi?
_gulfer Selinmoms bnmde buradakiler göre doktor bi hafta yada iki hafta fazla söylüyor bebeğin büyüklüğüne göre mi artk bilmiyorum
amayinedeiyiilerledim Selinmoms benimde 2 hafta geride görünüyor ama sorun etmedi doktorum, zamanla haftasını yakalıyormuş🤗
birmucize1 Selinmoms bende son adete gore 8 haftaligim ama doktora gore 7 bir hafta geriden gidiyor bir problem oldugunu dusunmuyorum burda cok okudum ilerleyen haftalarda yakaliyormus haftalari bebek
minikos birmucize1 nasıl gidiyo peki belirti vs benim ağzımda berbat bi acı tat var naparsam yapayım geçmiyoooo😫