_Tazeanne Ben 17 haftalığım magnezyum , Devit ,ferrum kan ilacı , omega bu dördünü verdi doktor çok geldi bana acaba her hamileye bu kadar veriliyor mu
_Tazeanne umrumdadegil asell13 NurCan58 Merve_ceyhan0803 teşekkür ederim kızlar hemen hemen aynıymış sayıları 😍
Boncukk123 _Tazeanne 14+3 den gidiyorum hiçbir şey kullanmıyorum bana da bu sacma geliyor canım hic bsey vermedi doktor
Snm06 _Tazeanne normalll ben şuan vitamin demir ilacı d vitamini troid ilaç ve magnezyum kullanıyorum 22+3 um
Boncukk123 uykularharamoldu onu bile vermedi ben gebelik düşündüğümde başlamıştım 12.haftaya geldiğimde de bıraktım kullanmayı folik asit bile iç demediler Allahım delirmemek elde degıl
uykularharamoldu _Tazeanne ben gyno ferro sanol ve decavit kullanıyordum. bacaklarımda ağrı olunca doktor magosit yazdı. toplam 3
_Tazeanne uykularharamoldu bende ferro sanol kullanıyordum kabızlık yaptı dün değiştirdi doktor bendede bacak ağrılarım var bir haftadır magnezyuma başladım
Aylin969696 Ben 13+5 deyim folik asit bitti 16. Haftada diğer takviyeleri vericem dedi doktorum sağlık ocağında aynı konuştu
roseshah28 Aylin969696 biz aynıyız sizinle doktorum dün ekstra vitaminler verdi ama ben folik asiti hep aksaktım şimdiden sonra içsem olur mu acaba
Alexab _Tazeanne çok değil herkes bunları kullanıyor. Ben de d3&K2 vit, omepavm ( multivitamin + omega ) ve magnezyum kullanıyorum. 37. Haftaya girdim dün doktorla konuştuk hepsine devam dedi.