2cat1baby Kızlar sezaryen olacağım,sonrası için ya da hastane çantasına bunu koy dediğiniz neler var tavsiyeleriniz nelerdir? Pijama olarak sadece gecelik mi tercih etmeliyim yoksa alt üst takımda tercih etsem olur mu?💖
Ucarbabyy 2cat1baby alt üst olan lohusa takımından iki tane ikiside yanınızda bulunsun hasta bezi özellikle iç çamaşırı yedekli olsun kanamanız arta biliyor başkada çok rahat ilk ayağa kalkınca biraz ağrınız oluyor o kadar birde süt sağma makinesi yanınızda olsun kesinlikle
Smyye0303 2cat1baby alt üst pijama koydum ben iki adet nolur nolmaz diye . Kendin için Hasta bezi - ped ikişer adet iç çamaşıri koy . Doğum ne zamandi
Mrs_ars Kızlar bende ilk gebeliğimde sezaryen oldum mutlaka iki takım koyun hatta üç bile koysanız olur kendinize çünkü ben anesteziyi atamadım vücudumdan afedersiniz ama kusarak çıkardım hep battı kıyafetlerim Yinede her bünye bir değil ama temkinli olmakta fayda var. İki çift çorap al yanına ameliyat sonrası vücut ısı kaybediyor lazım oluyor birde depend
uykularharamoldu 2cat1baby ben iki takım pijama koydum. pijamanın önü düğmeliydi rahat açıp emzirebildim. mutlaka terlik koymalısın. iç çamaşırı hiç kullanmamıştım ben depend kullanmıştım.