Luckygece Ben 22 ye kadar çok hissedemedim önce çok telaş yapıyordum kaç defa doktora gittim hatta. Bence 30 a kadar düzensiz oluyor suan 32+2 yiz maşallahı var tekmeleri can yakıyor. Daha çok küçük annesi zamanla büyüyecek güçlenecek inşallah
Dilara-23- Luckygece bende çok panikliyorum birde çevremdeki herkes bebek canlandımı diye soruyor piskolojim bozuldu
1234qazwsx Dilara-23- çok aldırış etmeyin streste yapmayın ben 22 haftda net hissettim hersey yokunda gidiyorsa zaten sorun yok kişiden kişiye değişen bişey bu şimdilerde daha net hissedeblyrm zaman içinde artyor zaten
Eda3838 Bende 16-5 im bi kaç gündür pıt pıt gibi hssediyorm ama arkadaşım gazdır dedi ben de o yüzden emin olamıyorm bebek mi gaz mı diye 🤷🏻♀️
_Tazeanne Bende 17+1 ama hissediyorum arada bir sol tarafımda pıt pıt bişeyler atıyor ultrasonda gördüm ayakları da tam orda yani odur bence gaz olduğunu sanmıyorum 2 haftadır var böyle günde bir defa iki defa
GPinar Dilara-23- Benimde ilk gebelik canım ben 20-21. Haftalarda hissetmiştim sonra zaten durudurağı yok kızçemin 😂o yüzden biraz daha sabret sonra çok güzel duygular yaşayacaksın emin ol canım 😍Şuanda da vurup vurup geçiyor sağolsun heheheh :)