Zeynomomy Arkadaşlar eşimin sperm ileri hareketleri çok az çıktı. Sperm sayısı iyi ama hareketlilik az. Bu durumu yaşayanlar oldu mu? Neler kullandınız ne kadar süre sonra gebelik oluştu
Eminegksln Zeynomomy bzimde oyleydi egricayir kullandı sonra brakti bol yumurta tatlı yedi yediklerne dkkt etti şuanda 7 aylık hamileym isteyen herkese nasip etsn inşallah
Sdtnrsvn Benim eşim de vardı canısı, eşime ilaç verdiler, 1 ay kadar kullandı, oralet tarzı birşeydi. Şuan hamileyim.
Elif2143 Takvıyeler var canım. Eşim promenk kullanmıştı. Kecıboyuzu özü polen felan karıstırıp yemıstı hergun. Bırde 2 gune 3 bır ılıskıye gırceksın. Kalitesi için
Zeynomomy Elif2143 evet biz nerdeyse 9 aydir 1 dolu 1 boş şeklinde ilerliyorduk o da azaltti sanırım. Teşekkürler cevabınız için
Zeynomomy Oz-ege20 o kadar çok takviye var ki en faydalısı hangisiyse onu araştırıyorum doktor fermotil önerdi ama yine de araştırıyorum
Elif2143 Zeynomomy BEnım esımın hem sayısı azdı hemde canım hareketliliği bu takvıyelerı kullandı. Sonra adetten hemen sonra 2 gune bır denedık bırde umursamdıgımız ay oldu. Olacakmı dıye beklemedıgım ay
Oz-ege20 Zeynomomy dogrudur haklısınız bizim kullandığımız hareketlilik durumuna iyi gelen bir takviye hızı ile ilgili artırıyor.
Elif2143 Gizem_123ibo canım kecıboynuzu özü , polen karıstırdı. Yedı. Bıtter cıkolata yedı , takvıyesını içti , bırde kecıboynuzunu kaynatıpda ıcırırsende iyi oluyormuş onuda deneyin. Sperm testi 3 gunde verılıyor meseladoğru tahmın ıcın. Sız en az 2 gun bekleyın ılıskı yasamak ıcın. Cok sukur bırıncı kutusu bıtmıstı 2. Kutuyu ıcerken hamıle kalmıstım. Umutsuz olmayın sonucta bır tanesının gitmesı yeterlı 1 mılyon sperm bıle olsa nasıpte varsa oluyor.
Sdtnrsvn Kardeşim bakayım buraya bulunca yazayım, sinir stres uzak kalın, günlük 1 haşlanmış yumurta, doğal süt yoğurt tüketmeye çalışın, günlük evi havalandırın demişti doktor , çoğunlukla yaptığımız şeyler. Rabbim nasip etsin inşallah
Beyz28 6 ay promenk kullandı eşim sayı arttı ama gebelik elde edemedik ayrıca keçiboynuzu kürü bitter çikolata muz vs sürekli yüklendik tüp bebeğe başlıyoruz artık