Veyselimiz Kızlar cutoff 1:250yazıyo ne oluypr bu çok korkuyorum ikli testini yaptıranlar bi bakın nokur
gldndnz Benim sonuçlarda bugğn çıktı dr aradı risk düşük dedi. Çok şükür Ama sonuçları alamadım ben henüz daha.😊😊
031965 Canım neden ağlayıp hem kendini hem bebeğini üzüyosun? Ense kalınlığı gayet iyi yazdığın değerleri sadece anlayamadım risk olduğunu nerden çıkardın ki bu kadar üzdün kendini?
Krispiim16 Testinin sonucu şöyle sen 50.000 bin kes hamile kalıp doğuracaksın ve onların arasında sadce bir tanesi down sendromlu olucak anlamına gelir ...
Veyselimiz Kız ciddimi diyon bn çok kız istiyordum kızım olacak inşallh dua edin bi kere bana nolur bn anlamıyorum pek dün özele gittim kızlar cinsiyet için kız dedi boyunu neyn ölctü suyuma felan baktı gayet iyi dedi ah rabbim darda koymasın olsa dert olmasa
omertosvedos Bu testler olanı kesin göstermediği gibi olmayanı da söyleyebiliyor. Anne zamanı gelince sağlıklı bir bebek dogururken hamilelikte yaşadığı stres kendine ve bebeğine kalıyor. Şahsi fikrim eğer bebeği aldırma durumunuz yoksa gereksiz. Hoş aldırsanız da doktorun dediği gibi engelli değil sağlıklı bir bebeği aldırıyor olma ihtimaliniz de var. Allah’ıma şükür yaptırmadım hiç bi çocuğumda da düşünmüyorum.