keremtahamom_ İki hafta sonra ikili test zamanım geliyor doktorumun özel muayenehanesi var hastanede değil. Devlette ya da özelde yaptırabilirsin dedi devlette yaptıran var mı özelden farkı oluyor mu deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim🌸
umrumdadegil keremtahamom_ ben devlette yaptırdım bencede devlette yaptır hiç gerek yok para ödemeye kan veriyorsun bazı bilgiler soruyorlar onları söylüyorsun ve bebeğe ultason ile bakılıp ölçüm falan yapılıyor
tugbadurmaz34 keremtahamom_ ben devlette yaptım doktorumda çok ilgili 2 günde çıktı sonucum özelde bu kadar erken çıkacağını sanmam
cokbilmismom umrumdadegil ikili test çok pahalı bir test değil ama sıra bulursanız eğer devlette bedavadır tabi sıra bulmak mesele. Ben geçen hafta özelde 380₺ ye yaptırdım
cokbilmismom keremtahamom_ valla bende en az 1000₺ vardır diye düşündüm ama değilmiş yani belki hastaneden hastaneye değişir benim ki Yalova uzmanlar
Gizembusebozlak özel hastanede kontrollerimi devam ettiriyorum tarama testi içindeyken hastaneye gitmiştim 542 tl para odedim test için