Esra_4774 Myasminn nasıl yaniiii ciddi misin detayli ultrasona girdiniz mi peki ona rağmen mi sonradan erkek dediler
Myasminn Esra_4774 girdim canım girdim %99 kız dedi doktor sonradan çocuk erkek oldu Dmr2525 bomboştu, ultrason görüntüsünü bulabilirsem gönderirim size
Esra_4774 Myasminn Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım çok tuhaf yanı gostermese anlarımda göstere göstere 32 de yeni erkek olduğu anlaşılmıs ona şaşırdım vallla
Buzprensesi Myasminn ultrasonda doktor bakarken ekranda sen de çıkıntı olmadığını falan görmedin mi canım? Benim kızım olacak nasipse ama ultrasonlarda hep görüyorum kız olduğu belli ona rağmen beni de korkuttun 😂
Myasminn Buzprensesi ya bende gördüm hatta her seferinde soruyordum burası bacak arası boş dimi hocam diye 😂 evet bebeğimiz kız diyordu olacak varmış Esra_4774 nasip diyelim bizde şaşırdık ama çok şükür ☺️
Esra_4774 Myasminn alışveriş yapmamişsindir umarım 😃 pembe giymesin paşamiz😅 ondan dolayı ben hep ortak renk almaya çalışacak netleşene kadar
Myasminn Esra_4774 valla canım çocuk 3.5 yaşında şimdi 😂 ilk 3 ay %90 pembe giyindi, çarşafları battaniyeleri odasının halısı perdesi ana kucağı her şeyi pembe kullandı. Şimdi kız kardeşini bekliyoruz nasipse
Esra_4774 Myasminn oyyş kiyamma ah bu doktorlar bende yüzde yüz güveniyordum şimdi şüpheye düştüm yaa
Gizemgksnmz Leylayz 13. Haftada bacak arası fotosu varmı bende 13 haftalık hamileyim bugün bana da erkek dedi bacak arasında çıkıntı var dedi ama asistan doktor olduğu için emin de olamadım
Leylayz Gizemgksnmz foto yok ancak bana doktor bey kemik yapısından anladığını ve bazen erken tahmin ettiğini söyledi kemik yapısından erkek olduğunu demişti