Yaprakdokumuseverr Miraelif Pendik medipol hastanesi doktorum saadet ünsal. İlk doğumumu da onda yaptım. Ben sormadan her şeyi açıklıyor sağolsun.
Miraelif Kaçıncı haftadasınız Aybarssmom_ kaçıncı haftadasınız. Benim 11. Hafta doktor ben sormadan hiç birşey söylemiyor. Benim de ilk gebeliğim olduğu için unutuyorum eve gelince aklıma geliyor. O yüzden doktor arayışına girdim tekrardan
Aybarssmom_ 32.haftadayım Avrupa yakasından Anadolu yakasına taşındık o zaman başladım kendisine 13-14 haftalık falandım sanırım başladığımda
Miraelif Yaprakdokumuseverr Yaprakdokumuseverr sizin kaçınca haftanız. İlk haftalarda da ilgilimiydi.
Aybarssmom_ Egmnemll muayene 550 TL Normal doğum 9.500 TL Zorunlu sezaryen 10.500 TL İsteğe bağlı sezaryen 20.000 TL
Miraelif Yaprakdokumuseverr ya hemen hemen aynı hafta sayılırız 2 gün sonra benim de 12 hafta olacak. Teşekkür ederim ☺️
Nuryg Bende Acıbadem Altunizade hastanesinde dr aysel Özkaynak hocaya gidiyorum gerçekten çok tatlı biri ve detaylı bakıyo ne sorsan cevaplıyor psikolojik olarakta gerçekten çok destek veriyo tavsiye ederim