Ummhny tupbebekannesi522 Bizde beklemedeyiz cnm 2 kimyasal gebelik yaşadım 1 sene içinde bir süre bekleyip baharda tüp bebek tedavisi olacağız
Siyahkelebek422 merii10 insallah hersey cok iyi olur sag saglim bebisinizi kucaginiza alirsiniz kolaylikla 💓🌸
tupbebekannesi522 Ummhny bu süreçte hayıt macunu aldım onu kullanıyorum yumurta kalitesi ve desteği için. Birde ovulasyon testi aldım tedavi öncesi son kez onları deneyim dedim
Mervesevim12 Siyahkelebek422 Ben de 36. Haftaya kadar progestan 600 mg hap ve proluton iğne kullandım . Çok şükür sabrettiğime değdi. Umarım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız . Serklaj rahim ağzı ölçümü kaçken yapıldı
Siyahkelebek422 Mervesevim12 benim en basindan beri hep 25 mmlerdeydi rahim agzi olcum o yuzden 11. Haftada yapildi , insallah cok dua edin bizede
Asya_naz NovaVina_ canım benımde y seklınde dedıler bu yüzden hıstreskopi ile duzeltıler sonra bır oğlum oldu tedavı ile
Dilekylmaz Angelipk artık düşünmemeye çalışıyorum akışına bıraktım rabbim ne zaman isterse ozaman olur inşallah