Gzmburcu Kızlar istagramda al bebek diye bir sayfada bebek arabaları var cok uygun fiyata satıyorlar yanlarında pusetle birlikte ordan alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi?
Cemos Gzmburcu tatlm sanrm bn ordan yapıcam aynı seyi bnde sormak istyodum 😊 guvenilirmi kalitelimi diye
Senaakif Gzmburcu kızlar hepınıze tek tavsıyem canlısını görmeden bence almayın araba pısman olmaktansa KESK'e demektense canlı görüp iyi ki deyin 🤗
Gzmburcu Cemos bende orda gördüm canım cok dikkatimi çekti baya ürün baktım yorum okudum güzel seyler yazmıslat hep
GzdeNurYldz Bende birçok değişik ve uygun fiyatlı ürünler gördüm, mağaza silivride olduğu için gidip görmek biraz zor geliyor ama, bayağı kapsamlı bir mağazaya benziyor, gidersek eğer baktıktan sonra karar vereceğiz, paylaşırm bende inşallah o zaman nasıl diye.
Gzmburcu Çok uygun fiyatlata da var pahalı da var çok güzel duruyor ama bilemedim bende eğer güvenilirse ordan almayı düşünüyorum açıkcası
aynurakkus Gzmburcu bende aynı sayfayı takip ediyorum arabaları odaları ama arabayı gitti gidiyordan aldı eşim ne sebeptense 🤔 benimde bebek odaları hoşuma gitti eşimde beğendi kargolama olmadığını düşünüyorum yazdıklarından dolayı, sayfaya sormadım dahaca parasına göre kaliteli olduğunu düşünüyorum marangoz kızıyım anlıyorum 😉
Gzmburcu aynurakkus bende bayıldım aynen ya öğrenmek lazım aslında bir sürü para harcamamış oluruz çünkü ihtiyaçkar çok bez alıp stoklamayı bile düşünmedim değil😅
aynurakkus Gzmburcu aynen canım bende aynı şeyleri düşünüyorum 😄 ama yeni doğan bezini çok almamayı öneriyorlar sürekli emdiği ve uyuduğu için kilo çabuk alıyormuş 2 numaraya geçiyormuş bende n11de bakıyorum sürekli deterjanına bezine 🤣 konuyu dağıttım ama paylaşmak istedim 😇 istersen özelden paylaşalım bilgilerimizi 😂
NazLByrmgLuu Gzmburcu canım görümcm ordan aldı cok güzel cokta hesaplı bnde alıcam traveller cok hesaplı yani bnde bu hafta ordan alcm benetonun travel olanını
SemihenayArslan Gzmburcu bende Bebek arabasını ordan aldım coklda memnun kaldım piyasanın cok altında bir fıyatla hemde. Ürünlerin hepsi garantılı faturalı . Tafsıye ederım .
Gzmburcu Edirefp masraflar çok bir iki seyle bitse keske bazı seyleri düşünmem lazım hemen bugun alcak değilim zaten arastırıyorum ki almaya zamanı gelince aaa surda daha uyguna varmıs demek istemiyorum