Busenazzzzzz Merhaba kızlar 🌸 Ben saç düzleştirici arayışındayım. Saçım dalgalı ve iyi bi şey istiyorum. Dereceli bildiğiniz ve aşırı memnun kaldığınızın linklerini buraya bırakır mısınız
mervemurat16 Busenazzzzzz ben Remington kullanıyorum keratinli elektriklenme falan yapmıyor çok kırmıyorda saçı
NovaVina_ Busenazzzzzz remington markasına bakmanizi öneririm. Ben hem fön makinesi hem saç duzlestiricisi hem de sac masalarindan hel cok memnun oldum. Oldukca da uzun ömürlü
Aybarssmom_ Babyliss marka benim düzleştiricim kaç yıl oldu hatırlamıyorum abim almıştı doğum günü hediyesi çok çok memnunum ama modelini vs bulamadım kutusunu atmıştım
elaunverr Alacaksanız kuaför markası trina öneririm seramik uzay üçlü aynı zamanda temington ve bybliss de harika
Alexab Busenazzzzzz philips salon pro xl aldım 10 yıl oldu tık demedi. Saçım uzun bu nedenle tabanının büyük olmasına dikkat ettim. İnce saç düzleştiricileei saçı çok kırıyor.
Azra8Engin Busenazzzzzz Philips kullanıyorum 7 8 sene oldu seçim kabarık dalgalı ama dümdüz yapıyor elektriklenme yapmıyor 230 dereceye kadar yükseliyor
Azra8Engin Busenazzzzzz kalkınca bakayım canım ama senelerdir kullanıyorum modeli hala var mı bilmiyorum
Azra8Engin Busenazzzzzz https://mutluresim.com/images/2023/11/22/nUPo8i.jpg
Minikannesi00 Busenazzzzzz kesinlikle remington geniş plaka olanı öneriyorum. Jilet gibi yapıyor . Belime kadar saçlarımı max. 15 dk da btiiriyorum .