Kelebek1_ Boncukk123 devlette yaptıracaksan doktor araştır mutlaka ben özelde yaptırdım ama devlet yorumlarına çok baktım çok kısa bakıyorlar vs ilgilenmiyorlar diye ya gerçekten garip insan şaşırıp kalıyor normal hasta da değil gebelere bakıyorsunuz bu insanlar extra hassas yani azıcık yumuşak Güler yüzlü olmak kötü mü sevmiyorsanız yapmayın bu işi takipli hasta olduğum halde 4. Ye gittiğim halde bana gebemisiniz diye sordular çıldırdım orada yok son adet tarihi vs ya sistem denen bir şey var ben anlamadım aşırı sinir olmuştum ağlayarak çıktım doktordan sonrasında iki gün sonra başka doktora randevu alıp gitmiştim
Boncukk123 Kelebek1_ bende ağladım dün canım o kadar üzüldüm ki bebeğimi kıpırdarken görmek için gun sayıyordum 1 ay bekledim Allah ıslah etsin öylelerini . Sıra bulmaya çalışıyorum ama nafile uzun süre de sıralar kapalı aralıgın 7 sine kadar dolu baska bir doktora bulabilirsem gidicem insaAllah detaylı ultrasondan once giderim doktora da o bakar sonuçlara
Sedaerva 12.haftada ikili test için gittiğimde radyoloji uzmani yüzde 90 erkek dedi iki doğumumu özelde yapmış biri olaram ozeldeki gibi ilgi olmuyor ama doktor çok önemli araştırın önerilen bir Dr olsun en azından.
busrasavaspolat Akduygu ben özele gidiyorum 14.haftamda kız dedi doktorum gayet kesin bi cevapla devlette 20.haftadan önce kesin sonuç vermiyorlar
Kelebek1_ Boncukk123 sonradan başka bi doktor önerdiler ona gidiyorum bende ama o da olmasaydı detaylıya girdim daha gitmezdim kontrole doğumu başka şehirde yapacağım kendi özel doktoruma gidene kadar gitmezdim yani stresten başka bir şey değil Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Neclaengin13 Akduygu cnm devlet pek söylemiyor cinsiyeti bagzi doktorlarda ilgisiz devlette ki hepsi degil denk gelirsen iyisi de var ama hastane önere bilirim sana gittigim doktorlar iyi benim gittigim devlet hastanesi
Kelebek1_ Boncukk123 malesef rabbim hayırlı doğumlar versin tüm gebelere hayırlı 9 ay nasip etsin 🙏🏼🤍
Evremoz Akduygu cinsiyete bakabiliyor musunuz diye sordum ,gösterirse bakarız dedi ,1 dk kadar uğraştı bebek göstermiyordu ,işte bak bacakları kapalı fln dedi tahminde de bulunmadı