MelteM2cck Zehrabal1 magnezyum Sade agri için değil ki. Mesela bende kabızlık var magnezyumu günde 2 icmemi istedi doktor. Yorgunluk halsizlik uykusuzluk mide yanması herseye yarıyor magnezyum. Doktor verdiyse düzenli kullan faydasını görürsün inşallah
Plankton Saçma gelecek ama ben düz falım sakız çiğniyorum yanmayı hafifletiyor. Çenem ağrıyana kadar sakızla idare edip sonra gaviscon double action içiyorum 😔
Sirinnn Zehrabal1 Bende 25+3teyim bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ne yaparsam yapayım geçmiyor çözüm bulamadım.
Yassemen @Zehrabal1 sakız çiğneyin kızlar sade şekersiz meyvesiz sakızlardan. Bana bi o iyi geliyor bi de ılık ballı süt
Nur_gnn Zehrabal1 ağızınıza çiğ nohut alın ¾ tane sürekli şeker gibi ağızınızda tutun benm ilk hamileliğimde çok rahatlatmıştı şimdide hafif hafif başladı bende tekrar nohuta başlicam ☺️☺️
tuq_ba Zehrabal1 elimde şurupla geziyorum midem yara oldu sanki su içsem acıyo yanıyo süt filan hic bir sey fayda etmiyo benimde
Kutlu Aygy karnabaharı nasıl tüketmek gerekiyor. Yemeğini mi yoksa kızartmasını falan yapmak lazım. Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yapsam çare olmadı belki bi umut karnabahar bana da iyi gelir 😁
Aygy Kutlu ben haslayarak fırına vermiştim az baharat, un, süt ve yumurta ile soslayıp o bile iyi gelmişti. ▶️ Bu Reels videosunu izle https://www.facebook.com/share/r/7ybo282dNF9TNtLz/?mibextid=GOdwvm Bu videodaki gibi yaparsanız da olur
Kubra2707 Zehrabal1 bende aynı sekildeydim en sonunda doktora ilaç yazdırdım rennie duo yazdı o bitek iyi geldi
Aliefezeyno MelteM2cck bende 24 haftaligim benimde aynı şekilde yatamıyorum oturur gibi yatıyorum. Elma diğer şeylerden biraz daha iyi geliyor sizde yatmadan önce yiyin isterseniz birazcık olsun daha rahat ediyor
MelteM2cck Aliefezeyno bende soğuk Süt deniyorum biraz olsun fayda ediyor sanki. Elma da denicem çok sagolun
Aygy Ozlemgokce karbonat ödem mi yapıyordu hamilelikte önerilen bi gıda ürünü değil düye hatırlıyorum
busraozkan33 Zehrabal1 gaviscon şurup birebir hamileligimin başından beri bir tek mide yanmam var içtiğim an kesiyor ve istediğin zaman icebiliyosun