Boncukk123 Aysemm44 ne güzel sağlıklı bsey aşeriyorsun canım şifa olsun ☺️ 14.haftadan gidiyorum hiçbir şey aşermedim bundan sonra da olur mu hic bilmiyorum
kahvesever__ tatlibebegim_ ben Almanya’dan getitmiştim ama marketlerde var büyük marketlere bakın ben yurt dışında yaşadım için burda bulmak zor biraz
Minikmucizelere tatlibebegim_ pekdemir marketinde kahvaltilik sos olarak satiliyo o sekilde bakarsaniz bulursunuz🙂
Aysemm44 Gamzecanpolat Onu hiç sorma ya valla bende çok istiyorum ama yurt dışında şube olmadığı için alamıyorum
Aysemm44 Gamzecanpolat Onu hiç sorma ya valla bende çok istiyorum ama yurt dışında şube olmadığı için alamıyorum
Gamzecanpolat Aysemm44 Evde kendin de yapabilirsin bende şehire uzakta oturuyorum çarşıya çıktıkça alıyorum çoğu zaman evde yapıyorum
Derinnmom Aysemm44 hep kaşarlı tost ilk zamanlar 😂😂 simdi ciğer çiğköfte adana lahmacun döner djdjdkdk
Ebrar_65 Aysemm44 yoğurt üzerinde ki kaymak yemek olarak aşermedim hep karartığım için nadir oldu ilk kızımda bunda da daha aşermedim birşey