Busra-2001 34+3 ile gelen gece uykumuz zaten yok bide sicak basmasi asiri terleme kalp çarpıntısı bebek hareketliligi normala gore az ama sert olmasi sizde durumlar ne hanımlar
Melodimm Busra-2001 33+4 bende.Ayni eskisi gibi tekme yok haraket var artık.Birde uyurken daralma oluyor.Ayaklarimi açıkta birakiyorum.Ortmuyorum üstünü.
Aaa122 Busra-2001 mide yanması bacaklarda kramp hareket edememe yorgunluk ay daha ne saysam sürekli tuvalet ihtiyacı blaaaa blaaaa
Nazli_001 Busra-2001 bende 34+3 um bende aşırı toplanma oluyor tuvaletle birleştim zaten ve kasıklarımda şiddetli bir sancı var kasılma oluyormuş doktorum ılac yazdı çok sıddetlı olduğu zaman ona kullanıyorum
ayseetncc Bende 34 haftayım hala aşırı hareketli bebeğim gece tekmelerle uykumdan uyanıyorum acaba bir şey mi oluyor diye bazen korkuyorum bile niye bu kadar hareket ediyor diye 😂 Çok sık karnım sertleşiyor aşırı zor taşıyorum kendimi 🤦♀️
Busra-2001 Aşırı halsizlik var üzerimde sürekli aglamak istiyorum bebek kafasini gogusumun altina getiriyo nefes alamiyorum saglikla dogsaydi artik cok zorluyo beni
Busra-2001 ayseertas4372 sezeryan olucak benim dogumum 10 20 aralik gibi gozukuyor suan sizin ne zaman