Asdfgh_jkl Yarın doğumum var dualarınıza talibim 🥰👶🏼❤️ Bugün kontrolüm vardı bebişin başı ve karın çevresi büyük olduğu için (2 hafta önden gidiyordu) sezeryan olacaktım. Nst de sancı çıkınca doktorum yarın almaya karar verdi 🥹🥹🥹 8 de yatışım yapılacak
ms_annisko_ Asdfgh_jkl Benim de bebek önden gidiyor ve sancım var fakat doktorum 39. haftaya gün verdi. Tabii benim sancılarım düzensiz ama böyle okuyunca bir heyecanlandım sağlıcakla kavuşsun inşallah
asmenuce Asdfgh_jkl hayır’lısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah🥰Allâh yardımcınız olsun
Asdfgh_jkl ms_annisko_ inşallah benim düzenli sancılar çıktı 40 60 80 arasında 🤯 doktor bugün alalım dedi ben kabul etmedim yarın hazırlıklı gelelim dedim tamam dedi ama gece doğabilir bile dedi 🤣🤣 o zaman fiyatlar artar haberin olsun dedi 🤣🤣
Loyabloom Ya benımde 36 hafta ama bebeğimin baş cevresi ve karın cevresi 2 hafta onde gidiyor 38 suanda ama doktorum hala normal diyor sezeryan demiyor
Loyabloom Asdfgh_jkl bende sezeryan istiyorum doktorum ısrarla normal diye diretiyor bide özel yani anlamıyorum
Loyabloom Asdfgh_jkl ne güzel haftaya kontrolüm var tekrar ısrar edeceğim valla hiç istemiyorum normal dogurmayı🫣