beyzosunmelegi Elanur34 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu süreçte biraz dikkatli ol ki henüz çok küçük. Ağır şeyler kaldırma ya da cinsel ilişkiye girme doktora gitsen de kese görünmez çünkü. En azından değerin 1500 olması gerekiyor.
beyzosunmelegi Elanur34 sizinki büyük ihtimalle daha 1-2 haftalık ben keseyi 4+4 de görmüştüm yani 2 hafta daha beklerseniz ancak görürsünüz diye düşünüyorum. Ama 2-3 gün arayla kan verin ki betanın sağlıklı bir şekilde ilerlediğini görürsünüz
Esranur_53 Elanur34 adet gunu genelde kanda beta hcg degeri 100 civari olur eger guzel bi yukselis olmazsa kimyasal gebelik olabilir benim basima geldi
MorKelebek54 Elanur34 daha kinicik oldugu icin betan yeni yukselmeye baslamis belli 🙂🙂 iki gun sorma tekrsr kan ver kuzum mutlaka artisa bak hagirli olsun insallah 🤲🏻
Esranur_53 Elanur34 evet benimde adetim 3 gun gecmisti kan verdim 22 cikti2 gun sonra 28 cikti 5. Gun adet oldum kimyasal gebelikmis tabi sen hemen oyle dusunme belkide gec dollenmedir cunku beta hcg beklenen adet gunu 100 uzeri olur
hsns Elanur34 gözün aydın canım sonuç yazan yere bakarsan anlarsın 5in üstünde pozitif sayılıyor 🥰 Allah bizlere de nasip etsin inşallah 🥺