Brcshnyvz Yelizhas Ben şu ana kadar öyle bir şey gözlemlemedim. Ama diğer iğneler hemen etki etmeye başlıyorken levemir 2-3 saat sonra etki etmeye başlıyor.
minik_kurabiyeee Yelizhas dozunuz yeterli gelmiyor olabilir mi çünkü ilk zamanlarda bende de doz ayarlaması yaparken yukseltiyordu şimdi dozu ayarlandı düşürüyor
Yelizhas minik_kurabiyeee hayır yediklerime göre vuruyorum 20 ünite yükseldikten sonra düşüşü idealleşiyor
Yelizhas Çok geçmiş olsun bende de var tıp1 hamilelikten önce kullandığım iğne hemen etki ediyordu bu beni biraz telaşlandırıp tedirgin ediyor. Siz ne zaman vuruyorsunuz sabah, öğle,akşam ?
Brcshnyvz Yelizhas Sağolun, size de çok geçmiş olsun. Sabah öğle akşam novarapid. Sabah ve akşam 10 da levemir. Normalde 4 kere vuruluyorum gebelikte 5 e çıkardılar. Siz nasıl yapıyorsunuz.
Yelizhas Brcshnyvz aaa ben sabah akşam novorapid öğlende levemir kullanıyorum ama yarın kontrolüm var levemir bende geç etki ediyor ya vurucağım zaman değişicek ya da dozu
Brcshnyvz Yelizhas Bende 2 aydır neredeyse her hafta doktordayım,devamlı değişiklik yaptık. Ancak düzene girdi diyebilirim. Siz de inşallah bir an önce halledersiniz.
Yelizhas Brcshnyvz sizin içinde sağlıklı huzurlu bir şekilde atlatmanızı diliyorum🙏🏼 çok teşekkür ederim bakalım yarın ne diyecek benim şekerim geçen hafta çok oynadı belki levemiri yeni kullandığım içindir