Rozalii-67 sevalciftci aminn cümlemizin inşAllah benimde ilk o yüzden sizi anliyorum herşeyi takıyor insan
Yasemincee26 gokceekus17 8+5 canm benimde. Bulantı çok oluyor sabahları saatlerce safra kusuyorum 😭 akşamları da midemde ağrı oluyor zor geçiyor ama çok şükür bu günlerinize. Bu bebeği çok bekledim elhamdülillah
gokceekus17 Yasemincee26 ay bende 2 gün kustum ama suan kusma yok şükür. Çok kötü oluyor safra kusmak ya. Ama bazen bunlar bile mutlu ediyor demi. Bende 2 düşükten sonra bu haftaya ilk defa geldim şükürler olsun. Zamanla geçecek inşallah
Yasemincee26 gokceekus17 çok şükür canım benim de dört ksybım var inşallah bu evladımız sağ salim alırız kucagımıza
Momofelisa gokceekus17 internette gebelik haftası hesaplama yapınca 9. Haftanın içindesiniz yazıyor o yüzden kendimi 9 haftalık gebe sayıyorum 😅 biran önce geçse bitse keşke sağlıkla 🙏🏻
Sermec27 8+2 haftalik hamileyim hafif göğüs hassasiyeti ve arada hafif bulantılar dışında bir sıkıntım yok çok şükür
Sermec27 gokceekus17 çokta kolay geçtiği söylenmez maalesef baya kanamam oldu şimdi kanamam geçti ama baya zorlandım inşallah bundan sonrası iyi olur
gokceekus17 Sermec27 inşallah. Benimde kanamam uzun sürdü epey korktum. Suan yok şükür inşallah bir daha olmaz sağlıkla tamamlarız hamileliği 🤲🏻
Mrssmugee gokceekus17 8+6’dan selamlar 2 haftadır et tavuk herşeyden tiksindim hiç bir şey yiyemiyorum herşey çok ağır geliyor iştahlı ben açım hep açım :(
gokceekus17 Mrssmugee bende bendeee🤦♀️ en sevdiğim şeyler bile gözüme güzel gözükmüyor artık. Aç aç geziyorum. Yesem hemen midem kalkıyor
Gulizartas gokceekus17 valla canım 14 haftalık olucam yeni bitti diyebilirim ilaç kullanım derim yoksa 3 gün yemek yemediğimi bilirim
Mrssmugee gokceekus17 nedir bu çektiğimiz bilmiyorum kızımda böyle hiç olmadım açım aç 😂😂😂 yemek bile yapamıyorum
izobellaaa-_- Prensesinibekleyenanne çok ilginç ama sadece adet olmuyorum tek değişen bu bu aydan sonra da bulantım olur mu bilmem benim 1. Bebek de de böyleydim 🤭
izobellaaa-_- Prensesinibekleyenanne kız mıydı erkek mi 😃 benim ikisi de aynı olduğu için Buda erkek diye biraz içim buruk hayırlısı tabiki ama daha 8. Haftayız
Prensesinibekleyenanne izobellaaa-_- ilki erkek. bunu daha bilmiyorum ama ilkinde yaşamadığım ne varsa bunda yaşadım herkes cinsiyet farkındandır diyor ama bilemiyorum tabi bizde 7+2 deyiz 😊