Gul_se77 Kizlar çok fazla isim seçeneği var özellikle günümüzdede yeni isimler var fakat hiçbiri içime sinmiyor lütfen önerir misiniz veya kızınız varsa ne koydunuz ismini
TugbaZmn Gul_se77 2 buçuk taşında kızım var ismi Maysa meva fikir olabilir 🤗🙏🏼 İkincide kız olursa maya erva ve ya maya lilya kıymayı düşünüyoruz ☺️
Mine09 Gul_se77 ben Alina dusunuyorum elina da dusunuyordum bi ara fikir olsun ☺️ Amine de cok guzel Lalin Laren
Minigiim-vebenn52 Lina istiyodum hep bekarlığımdan beri ama moda olduğu için vazgeçtim bende isim arıyorum farklı bişiy burda hep aynı isimler var ileride çocuklar aynı sınıfta aynı isimli beş kişi olcaklar 😂
Tintina Minigiim-vebenn52 vallahi ben seneler önce beğendim ondan sonra kızım olursa ismini ne vereceğim diye düşündüm nasip 🌺
myprincessgirl_ Gul_se77 valla bende herkesin koyduğu duyulmamış isimleri pek sevemedim.. o yüzden ben düz nazlı koyacam.. aden efnan lina lila asel bunlar bana göre değil 🙃 koyanlarada saygım sonsuz
Minigiim-vebenn52 Ladybird06 lütfen doğa yazmayın Buda ünlenmesin hahahaha şuan ben ondayım çünkü 😂😂😂
Ladybird06 Minigiim-vebenn52 Bu devirde farklı yaygın olmayan isim koymak da zor ya yeni duyulan bi isim hemen yayılıyor internet ve sosyal medyanın etkisiyle☺️
Aminealeyna Gul_se77 4 yasinda kizim var amine ismi ikinci kizim yolda onada minel koyucaz hem uyuyoda basindaki a yi cikarip sonuna l ekleyince minel oluyo anlamida hos ❤️
Dzb Dilara Zümra Beyza isminde üç kızım var Dördüncü kızım yolda 🤭 kızlarım Afra olsun istiyor babamız da Menesa bakalım hayırlısı 🤲