-Mervemom Arkadaşlar hepinize Allah kolaylık versin. Yakında bebeğimin kalça ultrasonunu çektireceğim. Pendik Yüzyıl Hastanesi’ne gideceğim. Fakat fiyat bilgisi vermiyorlar. Siz ne kadar ücret verdiniz gittiğiniz hastanelere? Yardımcı olur musunuz? 🌹
gamzosgamzos -Mervemom ben devlet hastanesinde çektirdim iki kızımada bebek oldukları için öncelikleri vardı çok beklememistik aynı gün içinde çektirdik
-Mervemom gamzosgamzos Merhaba! Tekrar rahatsız ediyorum sizi. Devlet hastanesinde aşama nasıldı kalça ultrasonu için? Önce nereye randevu almamız lazım? Gün içinde çekilir mi yoksa tekrar başka bir tarihe randevu mu veriliyor? 💜
gamzosgamzos -Mervemom merhaba estağfurullah 😊 çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne randevu alıyorsunuz doktor istem yapıyor aynı gün içinde çektirdik hemde yarım saat içerisinde bebekleri bekletmiyorlar öncelik veriyorlar
-Mervemom mavininblogu Peki bu sizi ne kadar ilgilendirir? Soruyu size sormadım ki ayrıca bu platform bu yüzden var. Danışmak, yardımlaşmak, cevap bulmak için.