Mothertea Sabahtan beri vajinadamda ağrı var sancı gibi karnım sertleşiyor ama arada bi her zaman olan gibi bu vajina ağrısı biraz tuhaf etti beni perşembe kontrolüm var başına gelen var mı
Zelihaa1409 Mothertea Bende 34+5 im benmde aynı vajinada sancı gibi batma gibi bseyler var baskıda çok.Benm baş geliş öyle durduğundan beri var bu ağrılar.
Mothertea Nurmert kafası yukarda yan duruyordu ama bir kaç gündür hıckırığı aşağıda hissediyorum tam kasık bölgem de baş gelişe dönmüş olabilir mi acaba sezaryen olacağım ikinci doğumum korkuyorum da vallahi çocukta var evde bırakıp gidemem de hemen doktora 😑
Nurmert Mothertea baş gelişe dönmüş olabilir belki ama baş geliş olması doğum pozisyonu aldı demek değil merak etmeyin benim 20li haftaların başından beri kafası aşağıda o baskıyı çoktur yaşıyorum yani 36+5oldum hala kafası aşağıda kanalın orda ama hala doğurmadım yani:)
Mothertea Nurmert ay inşallah benimde öyle olur ya ilkte yaşamadığım şeyleri yaşıyorum korkuyorum ister istemez teşekkür ederim ☺️💕
Nurmert Mothertea rica ederim yine sorarsınız muayeneye gittiğinizde sma korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum hatta benim artık o ağrı makata doğru da vuruyo normal bu haftalarda diyor her sorduğumda doktorum
Mothertea Nurmert ayy makata da mı vuruyor öğrendiğim iyi oldu valla hiç bilmiyordum bunları yaşamadım ilk oğlumda sorarım ama normal demek ki 🥴🥰